FT_16MY_Rear_Shot_Hero3_desktop-1366x200_tcm119-124705_desktop_1366x200 (2)

F-TYPE

EXTERIOR

F-TYPE EXTERIOR

Conceputa sa ofere performante dinamice si sa atraga toate privirile, silueta F-TYPE este atletica si seducatoare. Constructia sa usoara din aluminiu rigid ii adauga un plus de agilitate, iar proportiile sale perfecte ii confera o manevrabilitate si o precizie in viraje fara egal.

DESIGN INTERIOR

Forma puternica si proportiile perfecte ale modelului F-TYPE ii dezvaluie descendenta din linia genealogica de referinta a masinilor sport de inalta performanta Jaguar. Forma fluida pare sculptata de vant, fiind creata cu tehnologia Jaguar de modelare aerodinamica de ultima generatie. Performantele sale aerodinamice sunt perfect integrate in caroserie pentru obtinerea unor niveluri reduse de forte ascensionale si a unei excelente stabilitati la viteze ridicate.

 

La viteze mai mari de 100 km/h are loc ridicarea automata a eleronului extensibil din spate, al carui efect, impreuna cu difuzorul frontal de sub grila fata si sistemul Venturi de directionare a fluxului de aer al barei spate reduc efectul ascensional cu pana la 120 kg. Chiar si manerele usilor se retrag atunci cand nu sunt necesare, designul lor incastrat ducand la crearea unui flux neintrerupt de aer de-a lungul lateralelor F-TYPE.

PLAFON PANORAMIC

Pemitand transformarea habitaclului intr-un spatiu mai luminos si mai aerisit, un plafon integral panoramic este o optiune oferita pentru modelele F-TYPE Coupé. Optiunea dispune de un stor interior actionabil manual, atunci cand se doreste mai putina lumina si mai multa discretie.

PLAFON DIN ALUMINIU

Pentru o silueta Coupé completa, plafonul din aluminiu al F-TYPE este la fel de rigid si de usor precum restul caroseriei. Completeaza perfect culoarea, stilul si linia profilului puternic al modelului F-TYPE, definind o masina sport in cea mai pura forma.

PLAFON PANORAMIC DIN STICLA

Permitand chiar si mai multa lumina naturala la interior, un plafon panoramic este optional pentru modelele F-TYPE Coupé. Pentru o izolare sporita, acesta este prevazut cu o trapa actionabila manual.

PLAFON DIN FIBRA DE CARBON

Plafonul optional din fibra de carbon este cu 20% mai usor decat plafonul standard, din aluminiu, pastrand in acelasi timp, o structura rigida si sigura.

*Informație detaliată despre disponibilitate poate fi obținută la dealer. 

FT_16MY_3_ROOF_Device_desktop-1366x450_tcm119-124696_desktop_1366x450

MÂNERELE RETRACTABILE ALE UȘILOR

Mânerele ușilor F-TYPE sunt ascunde automat în timpul deplasării, formând o suprafață laterală continuă pentru a permite trecerea liberă a aerului de-a lungul părților laterale ale automobilului.

FT_013_005_OPEN_14MY_GBL-device_desktop-590x285_tcm119-126593_desktop_590x285

FARURILE F-TYPE

Gata de atac, farurile alungite adauga siluetei F-TYPE un plus de intensitate felina. Forma lor se imbina in conturul aerodinamic al F-TYPE, fiind vizibile atat din fata cat si lateral. Farurile Bi-Xenon produc o lumina alba intensa, in vreme ce lampile de semnalizare cu LED confera o semnatura distincta pe timp de noapte.

On

Off

ILUMINAT INTELIGENT

Aveti o vizibilitate foarte buna in fata si beneficiati de un condus mai sigur pe timp de noapte, prin folosirea sistemului optional Adaptive Front Lighting. Pentru o vizibilitate imbunatatita in timpul virajelor, acest sistem avansat masoara viteza F-TYPE si unghiul de bracaj al volanului, iar sistemul poate orienta bataia farului cu pana la 14 grade spre exterior si pana la 7 grade spre interior pentru a ilumina mai bine virajul. Sistemul optional Inteligent High Beam comuta automat intre faza scurta si faza lunga, in functie de necesitate.

LAMPI DE SEMNALIZARE SPATE

Lampile de semnalizare din spate unesc lateralele masinii printr-o linie zvelta, folosind o eleganta tehnologie LED. Privite din spate, acestea confera modelului F-TYPE o senzatie de latime si de frumoasa proportionalitate dinamica.

AFLATI MAI MULTE DESPRE F-TYPE