XE_16MY_119_GEE_ExteriorHERO3-device_desktop-1366x200_tcm119-115096_desktop_1366x200

XE

EXTERIOR

EXTERIOR XE

 

Cu un stil incitant, o linie sinuoasa si o atitudine robusta, XE pare visceral, viu si gata de lupta. Intreaga caroserie a unui XE este realizata pornind de la principiul dinamicii fluidelor, modelat pe calculator de catre Jaguar, care permite optimizarea aerodinamicii si minimizarea rezistentei la inaintare.

XE: ESTE DIFERIT

 

Fara indoiala un Jaguar, usor de recunoscut, de la prima privire un XE isi arata originea, eleganta si sportivitatea. Capota sculptata, care invaluie farurile stilizate, conturate de luminile LED in forma de J, ofera modelului XE o atitudine dominanta, hotarata, pregatita pentru orice situatie.

PROFIL LATERAL

 

Ca toate modelele Jaguar moderne, XE dispune de o forma plonjanta a caroseriei, care da o nota de dinamism chiar si atunci cand automobilul stationeaza. Aceasta este definita de muchia care pleaca de la bara fata, se continua pe laterale si ajunge in spate. Prizele de aer laterale cromate, inscriptionate Jaguar, fac trimitere in mod deliberat la F-TYPE, iar linia geamurilor laterale face trimitere la litera J. Panourile exterioare din aluminiu dispun de muchii la fel de stranse, clare si exacte ca si un F-TYPE.

INCONTESTABIL, UN JAGUAR

 

O singura privire asupra partii din spate a unui XE si veti sti ca nu poate fi decat un Jaguar. Numai Jaguar dispune de tehnologia si experienta necesare crearii unei parti din spate atat de personalizate, iar Jaguar este liderul mondial in domeniul fabricarii automobilelor din aluminiu. Utilizarea aluminiului permite crearea unui design mai radical si a unor muchii mai ascutite, pornind de la structuri mai profilate si mai inovatoare, iar curbura laterala a caroseriei unui XE este trasata aerodinamic, pentru a permite curgerea fara intreruperi a aerului catre partea din spate.

XE_16MY_109_GEE_V3-device_Desktop-1366x450_tcm119-114170_desktop_1366x450

DETALII DESPRE XE