NOUL JAGUAR XF

Jaguar de la prima vedere. Designul impunator al noului XF iese imediat in evidenta. O combinatie perfecta intre manevrabilitate, confort la rulare, rafinament si performante – aceasta limuzina de lux sportiva ofera dinamica si eficienta. Toate acestea, sub umbrela unor tehnologii de siguranta, conectivitate si divertisment de ultima ora.

FRUMUSETE CONTEMPORANA, STIL AVANGARDIST

Noul XF este elegant si atletic. Liniile atent curbate scot in evidenta aspectul sau impunator. Grila de radiator verticala, impozanta si capota profilata confirma acest lucru. O singura linie laterala deseneaza un contur complet al caroseriei, culminand cu lampile spate tip LED alungite, cu grafica inspirata de la F-TYPE.

Interior_Image_Alternative_w_LocationBackplate-1366x660_tcm119-159729_desktop_1366x660

CALITATE PERFECTA A FABRICATIEI

Noul XF inseamna lux si personalizare. Un automobil in care materialele premium sunt integrate elegant intr-un design care ofera un confort desavarsit pentru toti pasagerii. Apasati butonul „Start” de culoare rosie, pentru ca noul XF sa prinda viata. Ca o orchestra bine acordata, fantele de ventilatie se orienteaza inspre sofer, selectorul de viteze JaguarDrive se ridica usor, motorul toarce si simtiti cum va cuprinde entuziasmul. Bucuria continua si pentru pasagerii spate ai unui XF, care beneficiaza de cel mai generos spatiu pentru genunchi disponibil la aceasta clasa. Indiferent de locul ocupat, designul modern, lumina naturala abundenta si calitatea exceptionala a fabricatiei noului XF creeaza o atmosfera de spatiu si relaxare.

 

AFLATI MAI MULTE DESPRE DESIGN

GCBW_1_LeatherDetail_DeviceALL-918x684_tcm119-152346_desktop_913x684

GCBW_2_CentreConsole_DeviceALL-918x684_tcm119-146752_desktop_918x684

INOVATII PE TOATE PLANURILE

Conectivitate si divertisment cu ajutorul InControl Touch, sistemul multimedia al noului XF. Acesta asigura un timp scurt de raspuns si o interfata grafica moderna pe un ecran tactil de 10,2 in., disponibil optional, cu multiple functii. Intreaga gama de tehnologii inteligente Jaguar conlucreaza pentru a spori placerea de a conduce. Puteti alege sa afisati informatii importante, inclusiv instructiunile sistemului de navigatie, exact acolo unde doriti pe oricare dintre sistemele noastre disponibile optional; afisajul pe parbriz, cu tehnologie laser sau grupul de instrumente configurabil, cu ecran TFT HD de 12,3 in. Prompta, intuitiva si perfect integrata – tehnologia Jaguar ofera solutii care imbunatatesc in mod inovator experienta la volan.

 

AFLATI MAI MULTE DESPRE TEHNOLOGIE

USOR, AGIL, SPORTIV

Datorita structurii din aluminiu specifice Jaguar, noul XF este una dintre cele mai usoare masini din clasa sa. Acest lucru ii confera eficienta, scade costurile de exploatare si reduce emisiile de CO2 la 104g/km. Suspensia fata cu doua brate triunghiulare suprapuse si suspensia spate multilink ale noului XF asigura un confort la rulare si o manevrabilitate de exceptie. In timpul deplasarii, suspensia adaptiva dinamic modifica instinctiv setarile vehiculului, in functie de stilul de condus si conditiile de deplasare. In plus, setarile configurabile ale dinamicii inspirate de la modelul F-TYPE ofera si mai multe optiuni de personalizare a comportamentului unui XF.

 

AFLATI MAI MULTE DESPRE DINAMICA

GCBW_3_JaguarXF_S_Dynamic_04_NoBadge_DeviceALL-918x684_tcm119-146753_desktop_918x684