Hero2_JAGUARXF2_R-Sport_Detail_03_Device_Desktop-1366x380_tcm119-152581_desktop_1366x380

TEHNOLOGIE AVANSATA

Toate tehnologiile inteligente si inovatoare ale noului XF imbunatatesc experienta la volan si ofera o calatorie mai sigura, mai incitanta si mai placuta.

CONTROL LA DEPLASAREA PE TOATE SUPRAFETELE

Sistemul specific Jaguar de control la deplasarea pe toate suprafetele (ASPC) ofera soferilor unui XF un plus de incredere pe carosabil alunecos, cum ar fi la pornirea de pe loc pe un drum acoperit cu zapada, la deplasarea pe un drum in panta acoperit cu gheata sau chiar la tractarea pe iarba uda.

ASPC este un control al vitezei de croaziera ce functioneaza la viteze cuprinse intre 3,2 si 30 km/h si care permite unui XF sa faca fata conditiilor de aderenta redusa, indiferent de vreme, si permite soferilor sa se concentreze asupra manevrarii vehiculului. ASPC este disponibil in echipare standard pentru toate variantele de motorizare cuplate la o transmisie automata.

HEAD-UP DISPLAY CU TEHNOLOGIE LASER

Fiti atenti la drum, cu ajutorul noului sistem avansat Head-Up Display, care utilizeaza tehnologie laser. Acest sistem inovator, disponibil optional, proiecteaza pe parbriz o serie de informatii importante. Perfect vizibila chiar si in bataia soarelui, imaginea clara si luminoasa poate afisa viteza vehiculului, informatii provenite de la sistemul de navigatie, notificari ale sistemului de control al vitezei de croaziera si date furnizate de sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere, daca sunt disponibile.

PANOU DE BORD VIRTUAL*

Panoul de bord virtual in format high definition, disponibil optional pentru XF, aduce informatiile in prim plan – ecranul TFT de 12,3 in. inlocuieste grupul de instrumente conventional. Acest afisaj virtual clar imbina designul nou, inovator cu interfata grafica complet noua si functionalitatea avansata, pentru a spori placerea de a conduce. Puteti alege una dintre cele patru teme presetate pentru afisaj, in functie de preferintele personale.

*Disponibil impreuna cu sistemul InControl Touch.

INCONTROL

Pastrati legatura cu persoanele importante, bucurati-va de optiunile multimedia variate si de o siguranta imbunatatita cu ajutorul sistemului InControl, gama de tehnologii avansate Jaguar. Solutiile inteligente incorporate in sistemul InControl permit integrarea perfecta a dispozitivelor personale, de date si multimedia, pentru a beneficia o experienta mai bogata si mai eficienta ca proprietar si sofer.

SISTEMUL INCONTROL*

Indiferent, fie vă aflați în mașină sau departe de el, sistemul InControl conectează smartphone-ul Dvs cu XF-ul Dvs. Veți putea transforma XF-ul Dvs în 3G Wi-fi hotspot sau veți putea să vizualizați sau să monitorizați aplicații folosind display dotat cu sensor.

Înafară de aceasta, sistemul permite să verificați de la distanță nivelul combustibilului și statutul securității mașinii Dvs. De asemenea puteți seta temperatura în salon și să transmiteți mașinei instrucțiuni de navigare.

SISTEMUL  INCONTROL TOUCH*

InControl Touch — cel mai nou sistem multimedia XF. El reprezintă un display sensor de 8 inch, cu un design grafic modern și original.

Controlul intuitiv cu ajutorul gesturilor sau comenzi vocale originale vă permit să folosiți cu ușurință funcționalitățile sistemului, inclusiv audio, clima și sistemul de navigare prin satelit. InControl Touch — centru de control personal.

SISTEMUL INCONTROL TOUCH PRO*

Sistemul InControl Touch Pro perfecționează tehnologiile XF la un nou nivel, fiind dotat cu un display sensor de 10,2 inch pe consola centrală și tablou de bord personalizat cu un TFT-display cu diagonala de 12,3 inch.

Ambele ecrane au o interfață user friendly cu un set de funcții inovatoare. Printre ele se numără sistema de navigare capabilă să memoreze traseele Dvs regulate, să calculeze ora de sosire la destinație, chiar dacă nu ați introdus, precum și un dialog obișnuit. Înafară de aceasta, sistemul este dotat cu un hard disk de 10 Gb pentru păstrarea datelor personale Dvs.

SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER

XF este beneficiarul unor sisteme de asistenta pentru sofer inovatoare si perfect integrate, proiectate pentru a oferi soferului o experienta mai confortabila si mai sigura.