JAGUAR XJ?

Jaguar XJ – o combinație incredibilă de putere, stil și eleganță a fiecărui detaliu. Jaguar XJ este ideal atât pentru șofer cât și pentru pasageri.

XJ CU AMPATAMENT STANDARD

XJ CU AMPATAMENT LUNG

XJ_SWB_R-SPORT_LWB_AUTOBIOGRAPHYv2-fullbleed-device-desktop-1366x550_tcm119-130674_desktop_1366x550

DESIGN

Caracterul decisiv al XJ este conturat de garda la sol joasă a carcasei largi și de lungime a acesteia, asemeni unei strune întinse, liniei de mijloc. În liniile ascuțite dinamice și eleganța tangibilă sunt întruchipate principalele valori estetice Jaguar: frumusețea, puritatea și simplitatea. O grilă mai directă, faruri cu LED-uri mai puternice și aspectul nou atrăgător a farurilor din spate fac înfățișarea XJ mult mai convingătoare.

 

EXTERIOR

XJ_16MY_011_GEE_EXT_device_desktop_1366x550_tcm119-131020_desktop_1366x550

MĂIESTRIA PERFORMANȚEI

Salonul de lux a XJ, se deosebește prin calitatea cea mai înaltă a finisajului. O călătorie în XJ -întotdeauna e un eveniment de excepție.

 

INTERIOR

XJ R-SPORT

Scaune sport cu prelucrări din piele moale Soft Grain de culoare Jet și cusături contrastante de culoare Red, panoul de bord de sus de culoare Jet, prelucrarea tavanului cu țesătură Suedecloth de culoare Ivory, inserții decorative Piano Black și covorașe de culoare Jet.

XJ PREMIUM LUXURY

Scaune Ivory cu prelucrări din piele Soft Grain și cusături contrastante și margini de culoare Oyster, panoul de bord de sus de culoare Oyster, prelucrarea tavanului cu țesătură Morzine de culoare Ivory, inserții decorative Gloss Rich Oak și covorașe de culoare Oyster.

XJ PORTFOLIO

Scaune cu prelucrări de culoare Navy tapitate cu piele perforată și cusătură contrastantă de culoare Ivory, panoul de bord de sus de culoare Navy, prelucrarea tavanului cu țesătură Suedecloth de culoare Ivory, inserții decorative Figured Ebony și covorașe de culoare Navy.

XJ LUXURY

Scaune tapitate cu piele Cashew Bond Grain, panoul de bord de sus de culoare Truffle, prelucrarea tavanului cu țesătură Morzine de culoare Ivory, inserții decorative Satin Rosewood și covorașe de culoare Truffle.

XJ AUTOBIOGRAPHY

Scaune de culoare Ivory cu cusături contrastante de culoare Mineral și tapitate din piele perforată Semi Aniline, panoul de bord de sus de culoare Mineral, prelucrarea tavanului cu piele de culoare Mineral, inserții decorative Rich Oak și covorașe de culoare Mineral.

PUTERNIC, DINAMIC

Fiecare motor XJ – este o combinație remarcabilă de performanță, economie și eficiență. Gama include: o nouă versiune a motorului nostru diesel cu capacitatea de 3.0 litri V6 de 300 CP și 700 Nm, motoare pe benzină cu capacitatea de 2.0 litri 240 CP GTDi și 3,0 litri V6 340 CP. cu compresor și motor pe benzină cu capacitatea de 5 litri V8 pe 510 CP. cu compresor. Toate modelele sunt echipate cu o transmisie automată cu 8 trepte, care diferă prin cea mai mare claritate și finețe a lucrului.

 

DINAMICA CONDUCERII

XJ_16MY_080_RUSSIA_EXT_device_desktop_1366x550_tcm119-172538_desktop_1366x550

FRUMUSEȚE, PUTERE, AGILITATE

Întreaga caroserie din aluminiu a automobilului XJ este foarte sigur și greu, dar în același timp extrem de ușor. În totalitatea șasiului din aluminiu și carcasei se utilizează numai nituri și nicio sudură, de aceea este cel mai ușor automobil din clasa sa.
Atitudinea ideală a puterii față de greutate îmbunătățește toate caracteristicile de conducere, și construcția rigidă asigură o duritate crescută, o mai bună manevrabilitate și siguranță de neegalat.

 

SIGURANȚĂ ȘI PROTECȚIE ANTI-FURT

module-mb4-skeleton-range_640x535_jna-xj-s_tcm119-156007_desktop_459x258

AUTOMOBIL CU TOATE POSIBILITĂȚILE DE COMUNICARE

Sistemul inControl Touch Pro, prezent în componența standard a fiecărui automobil XJ, – este cel mai nou sistem de informații și divertisment a Jaguar, care ridică posibilitățile conectivității automobilului la un nou nivel.

Touch-screen-ul de 8 inch pe consola centrală și panoul de instrumente virtuale personalizate cu TFT-LCD diagonala 12.3 inci de înaltă rezoluție, au o interfață prietenoasă și o serie de caracteristici inovatoare.

Acestea includ un sistem complet nou de navigație, care este capabilă să anticipeze întrebările, memorizând traseele Dumneavoastră regulate.

Pentru păstrarea fișierelor media cu caracter personal, în sistem este incorporat un HDD de 10 GB.

 

MULTIMEDIA XJ

XJ_16MY_002_GEE_device_desktop_1366x660_tcm119-130702_desktop_1366x660