video-overla

EXTERIOR INDRAZNET

Cu libertatea de design pe care o permite utilizarea propulsiei electrice, conceptul I-PACE deschide noi orizonturi pentru elementele de design specifice Jaguar.

video-overla

DISPONIBIL DIN A DOUA JUMATATE A ANULUI 2018

Fiti la curent cu ultimele stiri despre prezentarea conceptului I-PACE, in a doua jumatate a anului 2017.

Doriti sa fiti printre primii posesori ai unui model de serie I-PACE? Spuneti-ne si va vom face legatura cu cel mai apropiat dealer.

CONCEPTUL I-PACE: DETALII

AUTONOMIE

Conceptul I-PACE poate oferi o autonomie mai mare de 500 km la o singura incarcare.*

Conform ciclului de testare UE NEDC

PERFORMANTE

Cuplul sau disponibil instantaneu, tractiunea integrala si designul aerodinamic permit conceptului I-PACE sa obtina performantele unui automobil sportiv, cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 4 secunde.*

BATERIE

Autonomia modelului I-PACE este asigurata de bateria avansata de tip Litiu-Ion, cu o capacitate de 90 kWh.*

PUTERE

Cu un cuplu de 700 Nm disponibil in orice moment, cele 2 motoare electrice ale conceptului I-PACE dezvolta impreuna o putere de 400 CP.*

DIMENSIUNI

„5 locuri
Portbagaj spate: 530 litri
Portbagaj fata: 36 litri
Dimensiuni: 4680 mm (L) x 1560 mm (h) x 1890 mm (l)*”

INCARCARE

Bateriile conceptului I-PACE pot fi incarcate 80% in 90 de minute, cu un incarcator rapid , capabil sa furnizeze un curent continuu de 50 kW.*

I-PACE este mai mult decat un concept. Este intruchiparea primului model de serie Jaguar cu propulsie electrica si reprezinta inceputul drumului in domeniul vehiculelor electrice cu un caracter sportiv. Jaguar investeste in tehnologia de avangarda a vehiculelor cu zero emisii, ajutand astfel soferii sa inteleaga mai bine vehiculele electrice.

video-overla

REGULI NOI

Conceptul I-PACE a fost realizat si proiectat pentru a beneficia de oportunitatile noi create de vehiculele electrice. Totul a fost proiectat pentru a fi incitant, de la silueta inovatoare a caroseriei din aluminiu, la manevrabilitate si functionalitate.

video-overla

PERFORMANTE SI TEHNOLOGIE

I-PACE a fost conceput pentru placerea pura de a conduce, dovedita de acceleratiile rapide si tehnologia intuitiva.

video-overla

HABITACLU SPATIOS

Habitaclul conceptului I-PACE este spatios si sportiv. Ca urmare a lipsei motorului cu ardere interna, habitaclul este foarte spatios, cu 5 scaune pentru adulti si spatiu pentru picioare foarte generos pe bancheta din spate.

CURSA PENTRU INOVATIE

Filosofia Jaguar este aceea de a realiza cele mai prestigioase vehicule electrice sportive. In acest sens, Jaguar participa la campionatul FIA de Formula E. Cursele de Formula E ofera platforma de testare perfecta pentru implementarea noilor tehnologii cu propulsie electrica pe modelele de serie.

Imaginile prezinta conceptul I-PACE. Este posibil ca stilul, detaliile de finisare si amplasarea comenzilor pe modelele de serie sa fie diferite. Toate valorile pentru acceleratie, putere, viteza, autonomie si incarcare reprezinta estimari ale producatorului, pe baza ultimelor informatii disponibile in momentul publicarii. Inainte de lansare, modelele de serie vor fi testate si omologate, iar valorile oficiale vor fi disponibile inainte de prima comanda a unui client.