OPTIUNI SI ACCESORII JAGUAR

Cu ajutorul gamei exceptionale de optiuni si accesorii Jaguar, puteti configura cel mai frumos model Jaguar E-PACE din lume. Al dumneavoastra.

overlay-image

Ati configurat corespunzator noul E-PACE? De la solutii de depozitare specializate si covorase premium, la jante moderne din aliaj usor si accesorii sport pentru exterior, puteti selecta dintr-o gama diversificata de echipamente optionale si accesorii Jaguar, pentru imbunatatirea vehiculului.

video-overla

PACHETUL BLACK

Pachetul optional Black aduce o nota suplimentara de dinamism. Include grila de radiator, prize de aer laterale si rame geamuri negru lucios..

PACHETE OPTIONALE PENTRU INTERIOR


video-overla

PACHET COLD CLIMATE

Pachetul optional Cold Climate aduce un plus de caldura pe timp de iarna si include duze de spalare incalzite, parbriz incalzit si volan incalzit, imbracat in piele fina.

SELECTATI ACCESORIILE JAGUAR POTRIVITE

video-overla
product item image

PRAGURI LATERALE FIXE

Pragurile laterale asigura intrarea si iesirea usoare in/din vehicul si imbunatatesc accesul la plafon. Designul include inscriptia Jaguar, ornamente din inox si protectie din cauciuc, in acord cu celelalte detalii stilistice ale caroseriei.
product item image

BARE LATERALE LUCIOASE

Barele laterale din inox lustruit completeaza designul caroseriei vehiculului.
product item image

PRIZE DE AER LATERALE DIN FIBRA DE CARBON

Prizele de aer laterale din fibra de carbon rezistenta reprezinta un element de stil inspirat si aduc un plus de sportivitate.

Primul SUV compact Jaguar este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate. Creati un Jaguar E-PACE cu ajutorul configuratorului.