NOUL E-PACE

Noul E-PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

EMISII DE CO 2 g/km

Pana la 124, cu transmisie manuala
Pana la 147, cu transmisie automata

 

CONSUM DE COMBUSTIBIL l/100 km (ciclu combinat)

 

Minim 4,7 cu transmisie manuala
Minim 5,6 cu transmisie automata

*In cazul echiparii cu jante din aliaj usor, de 17″.

Noul E-PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

video-overla

CONCEPUT PENTRU A INCANTA SIMTURILE

O calatorie emotionanta se regaseste in ADN-ul fiecarui Jaguar. Faceti cunostinta cu noul SUV compact de la Jaguar, E-PACE.

ELEGANTA

Prin capota sculptata a motorului si pasajele spate atletice, E-PACE este un SUV dinamic si agil, cu profilul unui coupé. Pentru un plus de personalitate, E-PACE este echipat cu faruri fine cu LED si lampi spate cu LED. Pentru un plus de eleganta si siguranta, optati pentru farurile MATRIX cu LED, lumini de zi signature si semnalizatoare animate.

 

EXPLORATI EXTERIORUL

SOFERUL IN CENTRUL ATENTIEI

Habitaclul orientat pe nevoile soferului al modelului E-PACE beneficiaza de materiale de inalta calitate si un design contemporan. Pozitia de conducere este ergonomica, cu toate comenzile si butoanele usor de actionat, pentru a maximiza placerea de a conduce.

 

EXPLORATI EXTERIORUL

video-overla

EXPERIENTA LA VOLAN

Descoperiti placerea de a conduce modelul E-PACE. Oferind un echilibru perfect intre agilitate si confort la rulare, suspensia complet independenta se remarca printr-un design de tip multilink la partea din spate. Sistemele avansate de asistenta pentru sofer, precum transmisia activa si suspensia adaptiva dinamic, confera modelului E-PACE o tinuta de drum sigura si agila.

TEHNOLOGIE INCORPORATA

Proiectate pentru a imbunatati siguranta si confortul soferului, echipamentele de ultima generatie ale modelului E-PACE includ sistemul multimedia Touch Pro cu ecran de tip tableta, cu diagonala de 10”. Pentru a oferi o experienta personalizata, setarile inteligente* retin o serie de setari salvate in profilul fiecarui sofer, inclusiv sistemul audio pe care doriti sa-l utilizati in timpul calatoriei.

*Setarile inteligente fac parte din pachetul Connect Pro si sunt disponibile in echiparea standard a modelelor E-PACE S, SE si HSE.

EXPLORATI TEHNOLOGIA INCORPORATA

video-overla

HABITACLU GENEROS

E-PACE dispune spatii de depozitare generoase in habitaclu. Consola centrala adanca include suporturi pentru pahare amovibile, generand un spatiu foarte flexibil. Torpedoul de mari dimensiuni, pentru toate obiectele indispensabile pe care doriti sa le aveti la indemana si buzunarele adanci ale usilor au fost proiectate pentru a imbunatati capacitatea de depozitare.

E-PACE INSEAMNA POLIVALENTA

Noul E-PACE este primul SUV compact Jaguar si reprezinta imbinarea perfecta intre personalitatea puternica si spatiul interior generos – o combinatie ideala pentru calatoriile de afaceri. Adaugati gama de motoare eficiente Ingenium si tehnologia performanta unanim apreciata la scara mondiala, si veti putea configura un model perfect pentru flota auto.

E-PACE

Manevrabilitate sportiva, eleganta impresionanta si functionalitate excelenta – acestea sunt calitatile de baza ale modelului E-PACE. Echiparea include iluminare integrala cu LED, sisteme moderne de asistenta pentru sofer si un ecran tactil cu diagonala de 10”, care deserveste sistemul audio-video.

 

E-PACE S

E-PACE S dispune de tapiterie din piele granulata. Tehnologia imbunatatita include Connect Pro, cu hotspot Wi-Fi 4G si Navigation Pro, care permite salvarea locatiilor preferate si utilizarea gesturilor de prindere si panoramare pentru explorarea usoara a hartii. Pachetul Park asigura parcarea si manevrarea in siguranta.

 

E-PACE SE

O combinatie inovatoare intre rafinament, functionalitate si tehnologie avansata. E-PACE SE este echipat cu scaune fata reglabile pe 14 directii si functie de memorie, hayon actionat electric si cu performantul sistem audio Meridian. Pentru o calatorie mai sigura, mai relaxanta si mai placuta, E-PACE SE include si pachetul Drive.

 

E-PACE HSE

Cel mai bine echipat E-PACE – scaune fata cu tapiterie din piele Windsor, reglabile electric pe 18 directii si functie de memorie, acces fara cheie si hayon actionat prin gesturi. Ecranul interactiv al soferului, cu diagonala de 12,3” este foarte lizibil si are o grafica performanta.