NOUL F-PACE

Un SUV Jaguar extrem de luxos si performant, care reprezinta chintesenta sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

EMISII DE CO2 IN CICLU COMBINAT g/km

126, cu transmisie manuala
134, cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL IN CICLU COMBINAT l/100 km

4,8, cu transmisie manuala
5,1, cu transmisie automata

Jaguar F-PACE este un SUV performant, care imbina placerea de a conduce si eficienta. Avansat tehnologic in toate privintele, modelul F-PACE promite o calatorie sigura si incitanta. Poate parcurge orice traseu si poate face fata cerintelor zilnice. F-PACE este un Jaguar pentru dumneavoastra si pentru familie.

CASTIGATORUL PREMIULUI MASINA ANULUI 2017

Juriul format din 72 de jurnalisti auto din 24 de tari a hotarat – F-PACE a castigat premiile pentru masina anului si cel mai bun design in cadrul competitiei „World Car Awards 2017”, care a avut loc la New York. F-PACE este al doilea model de pana acum care a cucerit titlul la ambele categorii, iar acest ultim succes urca numarul titlurilor castigate pana acum la 34. Asadar, daca va doriti un SUV luxos si performant, cu o prezenta atragatoare, puteti conta pe modelul Jaguar F-PACE.

CARACTERISTICI SPORTIVE

Inspirat de F-TYPE, Jaguar F-PACE este un SUV performant, cu capabilitati sportive. De la profilul capotei motorului la aripile evazate din spate, aspectul sau puternic il face usor de remarcat in peisajul automobilistic actual. F-PACE reinventeaza energia, forta si puritatea formei modelului F-TYPE.

FP_17MY_165_GEE_GCBW-device_desktop-911x600_tcm119-186216_desktop_911x600

PUTERE SI EFICIENTA

Explorati gama completa de motorizari disponibile pentru modelul F-PACE. Aceasta include noul motor turbo pe benzina, cu 4 cilindri in linie, de 2,0 litri si 250 CP, un motor V6 pe benzina, supraalimentat, de 3,0 litri si 380 CP si eficientul motor turbodiesel cu 4 cilindri, de 2,0 litri si 163 CP, care se remarca printr-un consum de combustibil de 4,6 l/100km si emisii de CO2 de numai 122 g/km.*

*Valorile privind consumul de combustibil/emisiile variaza in functie de dimensiunile anvelopelor.

video-overla

FUNCTIONAL SI SPATIOS

F-PACE are un portbagaj foarte mare, cu un volum de 650 litri* si o bancheta spate rabatabila fractionat 40:20:40.

*Sub copertina portbagajului si daca vehiculul este echipat cu kit de pana. 508 litri, la modelele cu roata de rezerva compacta. 463 litri, la modelele cu roata de rezerva normala.

video-overla

TEHNOLOGIE INCORPORATA

F-PACE va ofera tehnologii de ultima generatie, cum ar fi afisajul pe parbriz si cheia inteligenta de tip bratara, disponibile optional, precum si sisteme avansate de asistenta la condus, pentru ca fiecare calatorie sa fie mai relaxanta si mai usoara. Acestea includ sistemul multimedia avansat InControl, care asigura divertismentul si conectarea in permanenta la lumea exterioara.

video-overla

GAMA DE MODELE JAGUAR F-PACE

Explorati gama de modele F-PACE si descoperiti combinatia perfecta intre performante, stil si functionalitate.