Accesoriile permit personalizarea modelului F-TYPE conform preferintelor personale, stilului de viata si domeniilor de interes. Configurati modelul F-TYPE pe care il visati sau explorati catalogul nostru online de accesorii, pentru a le vedea pe toate.
video-overla

ACCESORII DIN FIBRA DE CARBON, CU TENTA ARGINTIE

Sporiti si mai mult caracterul dinamic al modelului F-TYPE, cu aceste accesorii usoare, cu tenta sportiva. Gama de accesorii din fibra de carbon cu tenta argintie include prizele de aer laterale, prizele de aer ale capotei motorului, capacele oglinzilor si arcele de securitate.

video-overla
video-overla

ACCESORII INTERIOR

Imbunatatiti interiorul modelului F-TYPE cu accesorii de inalta calitate, care completeaza in mod inspirat ansamblul si exprima personalitatea dvs. Selectati dintr-o gama care include praguri iluminate, padele din aluminiu pentru schimbarea vitezelor si covorase din mocheta premium, care pot fi insotite de o mocheta premium pentru portbagaj.

video-overla
video-overla

ACCESORII EXTERIOR

F-TYPE este un automobil cu adevarat sportiv. Dar este usor de transformat si intr-un model sport practic, cu ajutorul gamei de accesorii premium proiectate pentru a imbunatati capacitatea de transport, confortul si utilitatea. Fabricate pentru a se potrivi perfect si pentru a oferi un maxim de rafinament, gama de accesorii include un deflector aerodinamic*, care permite reducerea turbulentelor si curentului de aer in habitaclul modelului F‑TYPE Convertible. Suportul practic pentru schiuri montat in spate este un sistem sigur patentat de Jaguar, care permite transportul echipamentelor pentru sporturi de iarna. Pentru un plus de eleganta sunt disponibile arce de securitate de culoare negru lucios.
*Standard pentru F-TYPE R si F-TYPE SVR Convertible

video-overla

Cand configurati modelul F-TYPE, puteti selecta modelul-preferat si apoi puteti adauga optiuni si accesorii. Iar daca va doriti si ceva mai mult decat echiparile standard Jaguar, sa personalizati si mai mult modelul F-TYPE, puteti explora catalogul online.