video-overla

PERFORMANTE

Motoare pe benzina puternice si performante. Constructie usoara din aluminiu. Suspensie sofisticata. F-TYPE este un automobil de inalta performanta.

Caroseria din aluminiu rezistenta si usoara a modelului F-TYPE reprezinta platforma optima pentru un automobil sportiv. Aceasta permite sistemului de suspensie cu 2 brate duble suprapuse sa asigure un comportament rutier sigur si completeaza perfect gama de motoare de inalta performanta care echipeaza modelul F-TYPE.
CONFIGURATOR

COMPORTAMENT RUTIER SI MANEVRABILITATE

F-TYPE se remarca prin control, agilitate si feedback exceptionale. Comportamentul sau rutier sportiv este asigurat de sasiul rigid, suspensia integrala cu 2 brate triunghiulare suprapuse si servodirectia asistata electric sofisticata (EPAS).

video-overla

Discuri de frana fata de 355 mm si spate de 325 mm

Optimizat pentru a fi atat durabil, cat si usor, oferind in acelasi timp performante excelente.

video-overla

Discuri de frana fata de 380 mm si spate de 325 mm

Sistemul asigura o franare puternica si este rezistent in utilizare intensiva.

video-overla

Discuri de frana fata de 380 mm si spate de 376 mm

Franare rapida, eficienta si progresiva.

video-overla

Discuri de frana ceramice - fata de 398 mm si spate de 380 mm

Cel mai performant sistem de franare disponibil. Asigura performante ridicate si in cele mai dificile conditii de utilizare.

SISTEME DE ASISTENTA LA CONDUS

Datorita sistemelor avansate Jaguar de asistenta la condus, caracterul dinamic al modelului F-TYPE este usor de valorificat. Pentru imbunatatirea comportamentului in viraje si reducerea tendintei subviratoare, sistemul de vectorizare a cuplului motor franeaza independent si controlat rotile fata si spate de pe interiorul virajului. Diferentialul activ controlat electronic* imbunatateste si mai mult comportamentul rutier, prin interactiunea cu sistemul Intelligent Driveline Dynamics, pentru a gestiona cu precizie cuplul motor furnizat fiecarei roti din spate. Iar pentru a asigura control si confort optime, suspensia adaptiva dinamic* analizeaza suprafata de rulare si stilul de condus si apoi adapteaza modul in care F-TYPE raspunde.
*Echipamentul este disponibil in functie de model si varianta de motorizare. Pentru detalii consultati configuratorul sau specificatiile si lista de preturi.

F-TYPE este proiectat pentru placerea pura de a conduce, iar solutiile tehnice utilizate ii deschid calea catre performante exceptionale, in toate conditiile de deplasare. Coupé sau Convertible, cu tractiune pe spate sau integrala, transmisie manuala sau automata, fiecare sofer poate alege un model F‑TYPE potrivit preferintelor personale. Creati modelul F-TYPE perfect potrivit preferintelor dvs., cu ajutorul configuratorului, sau exprimati-va interesul.
CONFIGURATI MODELUL F-TYPETRIMITETI-MI INFORMATII