video-overla

EXPERIENTA DETINERII MODELULUI F‑TYPE

Va punem la dispozitie o gama de produse si servicii care va asista in timpul exploatarii modelului F‑TYPE.

Asiguram intretinerea de catre experti a modelului F-TYPE si mentinerea acestuia in stare perfecta de functionare, cu piese originale si atentie deosebita acordata detaliilor. Va oferim, de asemenea, toate informatiile de care aveti nevoie pentru a beneficia la maximum de calitatile modelului Jaguar. Toate acestea sunt incluse in serviciile pe care le oferim.
video-overla

INTRETINEREA MODELULUI F‑TYPE

Stim ca doriti sa pastrati automobilul in cea mai buna forma. Expertii centrului de service autorizat Jaguar sunt instruiti intens pentru a va ajuta sa faceti acest lucru. Alati mai multe despre cum acesti specialisti calificati acorda modelului F-TYPE grija pe care acesta o merita.

video-overla

GARANTIA JAGUAR

Pentru reparatii si inlocuiri lipsite de griji, bucurati-va de linistea pe care o ofera garantia standard de 3 ani acordata de producator si de garantia extinsa, disponibila optional.

video-overla

MANUALUL DE UTILIZARE SI BROSURILE

Dorim sa beneficiati de toate calitatile modelului F-TYPE. De aceea va punem la dispozitie, intr-o singura locatie, manualul de utilizare, o serie de videoclipuri informative si alte documente tehnice. Site-ul nostru cu documentatie pentru proprietari include si alte documente utile.