NOUL F-TYPE

Puternic, agil si complet distinctiv. Un Jaguar cu adevarat sportiv.

ACCELERATIE
0-100km/h in 3,7 secunde

 

VITEZA MAXIMA

322 km/h

Faceti cunostinta cu ultimul reprezentant al unei dinastii prestigioase. Gama de modele F‑TYPE include automobile sportive pe care numai Jaguar le-ar fi putut crea - performante excelente si manevrabilitate sportiva, alaturi de rafinament si utilitate in viata de zi cu zi.

Gama include acum un motor pe benzina Ingenium, cu 4 cilindri, de 2,0 litri si 300 CP, cel mai avansat si eficient motor disponibil pana acum pe modelul F-TYPE. Iar noile sisteme de asistenta pentru sofer imbunatatesc si mai mult siguranta in timpul utilizarii zilnice.

Habitaclul revizuit include scaune noi, mai usoare, care asigura confort si eleganta sporite. Habitaclul este organizat in jurul sistemului multimedia Touch Pro ultraperformant, care asigura conectivitate la cel mai inalt nivel.

video-overla

COUPÉ SAU CONVERTIBLE

Este disponibil in variantele de caroserie Coupé si Convertible. Fiecare varianta are o personalitate distincta, dar ambele ofera performante excelente, manevrabilitate sportiva si o experienta de neuitat soferului.

video-overla

PUTEREA UNUI JAGUAR

In modelul F-TYPE bate o inima puternica, un motor pe benzina modern si performant, care dezvolta o putere si un cuplu motor ridicate, la toate regimurile de turatie.

video-overla

TOUCH PRO

Touch Pro este cel mai avansat si mai intuitiv sistem multimedia pe care l-a creat vreodata Jaguar - si echipeaza toate modelele F‑TYPE.

video-overla

F‑TYPE 400 SPORT SPECIAL EDITION

Combinatia perfecta intre designul autentic si dinamica exceptionala fac din F‑TYPE 400 SPORT un model cu totul special. Puterea si denumirea acestui model semnifica echiparea cu un motor V6 supraalimentat, de 3,0 litri si 400 CP.

video-overla

EXPLORATI GAMA DE MODELE

F-TYPE este proiectat pentru placerea pura de a conduce, iar solutiile tehnice utilizate ii deschid calea catre performante exceptionale, in toate conditiile de deplasare.