INTERIOR

Asezati-va pe scaunele anatomice si fiti pregatiti pentru performante de exceptie. XE stimuleaza toate simturile. Daca apasati butonul de pornire, la modelele cu transmisie automata selectorul de viteze Jaguar se ridica usor din consola centrala. Aventura incepe.

video-overla

PANOU DE BORD ELEGANT

Plansa de bord etajata, specifica modelului XE, se continua gratios spre partea din fata si ofera o senzatie de spatiu in habitaclu.
video-overla

XE SE TREZESTE LA VIATA

Pulsand ca o inima, butonul de pornire al modelului XE creeaza o legatura emotionala intre dvs. si vehicul. Bataile duble cu un ritm de 72 pe minut corespund celor ale unui Jaguar cand se odihneste. Apasati butonul de pornire, iar modelul XE se trezeste din somn, acele instrumentele de bord se misca, iar motorul prinde viata. La modelele cu transmisie automata, JaguarDrive Control se ridica din consola centrala.

video-overla

DETALII FINE

Pielea provine de la cei mai renumiti furnizori de piele de vaca din Italia si UK, pentru o senzatie naturala, de finete. Cusatura dubla nu sporeste doar rezistenta, ci este disponibila in culori contrastante, pentru a evidentia habitaclul elegant al modelului XE.

video-overla

PERSONALIZARE

Habitaclul modelului XE permite personalizarea in functie de preferintele proprii. Materialele utilizate sunt moderne, de cea mai buna calitate, iar calitatea fabricatiei este excelenta - trebuie doar sa ne spuneti cum ar arata habitaclul ideal. Sunt disponibile ornamente din lemn, alaturi de tapiterie din piele sau stofa de inalta calitate, pentru a completa gama de combinatii de culori.

video-overla

DETALII DE DESIGN

Formele naturale ale arhitecturii habitaclului modelului XE sunt completate de gama diversificata de materiale si finisaje, moderne sau traditionale. Prizele de aer din crom satinat delimiteaza pe ambele parti panoul de bord al modelului XE si fac legatura cu mastile usilor. Iluminate din spate cu ajutorul functiei de iluminare ambientala a modelului XE, acestea subliniaza atat latimea habitaclului, cat si atentia deosebita acordata detaliilor.

video-overla

CONFORTUL PASAGERILOR

Cu o lungime de 4.672 mm si o latime de 1.850 mm (fara oglinzi), XE permite transportul in conditii de confort a 3 pasageri pe bancheta din spate. Iar portbagajul cu un volum de 455 de litri asigura un spatiu suficient pentru transportul bagajelor.

ECHIPAMENTE STANDARD


video-overla

DEPOZITARE INTERIOR

Configuratia ergonomica se remarca si prin compartimentele de depozitare practice din habitaclul modelului XE. Exista un spatiu de depozitare pentru ochelari, pe consola plafonului, un compartiment de depozitare pentru smartphone in consola centrala, un compartiment spatios sub cotiera si buzunare de depozitare in fiecare usa.

video-overla

BUZUNARE USI

Buzunarele incapatoare ale usilor fata si spate permit pastrarea ordinii in habitaclul modelului XE si asigura un spatiu util de depozitare.

video-overla

2x PRIZE DE ALIMENTARE 12 V

Modelul XE dispune in echiparea standard de 2 prize de alimentare 12 V - ideal atunci cand trebuie sa incarcati mai multe dispozitive.

Modelul XE va imbratiseaza din primul moment, cu scaunele sale ergonomice care asigura o pozitie de condus joasa. In dreptul soferului, consola centrala ridicata sporeste senzatia de sportivitate, iar plansa de bord etajata se continua elegant spre partea din fata. Toate comenzile sunt amplasate ergonomic.