video-overla

TEHNOLOGIE

Jaguar XE este echipat cu cele mai noi tehnologii care asigură siguranța dumneavoastră, conexiune neîntreruptă, care ajută să nu te plictisești pe drum.

INOVAȚIE JAGUAR

Mașinile XE utilizează pe deplin inovațiile și tehnologiile avansate, inclusiv multimedia și funcții inteligente de asistare a șoferului.

video-overla

INCONTROL TOUCH

Mașina de conducere a automobilului XE - incontrol Touch. Ecranul tactil cu diagonala 8” este intuitiv, receptiv la dispozitivele obișnuite, gesturi tactile de utilizator și vă permite să gestionați o gamă largă de funcții, inclusiv redarea audio, controlul climei și de navigație prin satelit.

video-overla

INCONTROL TOUCH PRO*

Pro sistem inControl Touch Pro, echipat cu un ecran tactil de 10,2” cu un XE incredibil de receptiv aduce tehnologia la un nou nivel. InControl Touch Pro combină un complet nou sistem de navigație, funcția de control vocal, și 10 GB de memorie pentru a stoca fișiere media.

video-overla

FUNCȚIA DOUBLE IMAGINI DUAL VIEW

Cu ajutorul funcției duble imagine Dual View, care poate fi comandat opțional cu sistem de inControl Touch Pro, șoferul și pasagerul din față pot vizualiza conținutul multimedia diferit pe un ecran tactil de 10,2”. De exemplu, pasagerul din față poate viziona un film (sau asculta muzică cu căști fără fir), iar conducătorul auto - să utilizeze sistemul de navigație.

video-overla

Instrumente virtuale **

XE este echipat cu un panou de instrumente virtuale cu un ecran de înaltă rezoluție de 12.3” cu o nouă interfață grafică cu utilizatorul de brand și funcționalitatea avansată, care vă permite să obțineți mai mult plăcere de a conduce. Puteți alege una din cele patru built-in display grafic sau ecranul complet de hărți tridimensionale pentru gustul tau.
** Opțiune disponibilă numai în sistemul inControl Touch Pro.

video-overla

INCONTROL APPS*

Tehnologia inControl Aplicațiile pe care le permite să utilizați ecranul tactil pentru a gestiona aplicațiile mobile optimizate pentru utilizarea în mașină. aplicații inControl Apps sunt în permanență îmbunătățite și ajuta să vă planificați călătoria, sau pentru a aranja o întâlnire în orice moment pentru a afla informațiile necesare.

video-overla

INCONTROL CONNECT*

video-overla

ПАКЕТ ОПЦИЙ INCONTROL CONNECT PRO*

В пакет опций Connect Pro, предназначенный для расширения возможностей системы Touch Pro, входят приложения InControl Apps, приложение для смартфонов Remote Premium, точка доступа Wi‑Fi и система Pro Services, включая отслеживание дорожной обстановки в режиме реального времени. Опции предназначены для решения самых разных задач. Например, с их помощью вы можете синхронизировать часто используемые маршруты из навигационной системы автомобиля Touch Pro, приложения для планирования маршрутов Route Planner на вашем смартфоне и с веб-сайта Route Planner.

video-overla

InControl PROTECT *

Sistemul asigură inControl Protejare pacea șoferului a minții, datorită unei funcții de asistență de urgență de apel și SOS pentru apeluri de urgență asistență rutieră Jaguar asistență optimizată. Cerere de Essentials distanță smartphone vă oferă informații esențiale despre XE, oriunde vă aflați. Pe ecranul smartphone-ului, în orice moment, puteți vizualiza informațiile privind nivelul de combustibil din rezervor, locația XE într-o parcare aglomerată, călătorind și chiar despre dacă fereastra a fost lăsată deschisă.

video-overla

PUNCT DE ACCES WI-FI IN CABINA **

Cu ajutorul unei antene în afara Wi-Fi punctul XE oferă pasagerilor cu acces la Internet, permițându-vă să vă conectați simultan până la opt dispozitive fără fir. Pasagerii pot utiliza rețeaua fără fir pentru a găsi informații relevante on-line, locul de muncă, prinde din urmă cu prietenii pe rețelele sociale și distra-vă în călătoria.
** Opțiunea.

Head-Up Display pe parbriz **

Oferit ca o opțiune pentru tehnologia de afișare de proiecție Jaguar XE cu display-uri cu laser pe parbriz de date de viteză și direcții de navigare. Puteți monitoriza în mod constant viteza mașinii, fără a lua o privire în jos, la panoul de bord.
** Opțional

video-overla

RADIO

Pentru XE oferă mai multe sisteme audio avansate, inclusiv sistem audio Jaguar 80W cu sase difuzoare. Chiar mai mult sunet perfect, oferă acces la sistem audio opțional Meridian, inclusiv noua putere sistem de sunet surround de 825 W cu 17 difuzoare. Toate acestea sunt concepute pentru tine și pasagerii fac, în timp ce în cabină XE se pot bucura de un sunet surround profund și bogat.

Easy trafic și de parcare

Servicii Driverul XE o serie de caracteristici care pot face călătoria mai ușoară și mai sigură. Aceste funcții utilizează tehnologii inovatoare, care vă permit să analizeze diferite scenarii și acțiuni ale conducătorului auto, ajutând la evitarea coliziunilor.

SISTEM DE CONTROL zone „oarbe“ cu privire la funcția de detectare a se apropie de masina de mers înapoi atunci când **

Sistemul de control al zonelor „oarbe“ va activa un comutator mic pe una din oglinda exterioară pentru a vă informa că alte vehicule se află în zona de „orb“, sau se apropie rapid de pe partea corespunzătoare. Sistemul de detectare a vehiculelor care se apropie lateral la deplasarea înapoi cu același senzor vă spune despre vehiculele din spatele mașinii la ieșirea din parcare cu vedere limitată. O alertă este afișat pe ecranul senzorial.
** Opțiunile disponibile și posibilitatea de a instala depind de piață

FUNCȚIA de ajutor la prevenirea accidentelor rutiere Reconstruirea **

Funcția de ajutor în prevenirea accidentelor rutiere la schimbarea benzilor de supraveghere a zonelor în continuare „oarbe“ ale sistemului și utilizează mecanismul de direcție pentru a vă ajuta să evite o coliziune cu vehiculul în zona „orb“, atunci când reconstrui.
** Opțiunea.

PARCARE *

Simplifică foarte mult spațiul de parcare este limitat. XE ia ușor locația selectată, folosind tehnicile de parcare directă sau paralelă, - șoferul trebuie doar să controleze pedala de accelerație și frânele. Când paralel ieșire funcția de parcare XE ajută loc lăsa în siguranță în parcare.
* Opțiuni, disponibilitatea și compatibilitatea depind de piață.

video-overla

camere SYSTEM-cer **

Datorită sistemului de camere toate cer de pe ecranul senzorial afișează o imagine de 360 de grade în jurul vehiculului pentru a ajuta efectua o varietate de manevre, de la parcare la bordură să se deplaseze într-un spațiu îngust și la intersecții. Că sistemul a devenit sistem chiar mai perfectă a camerei de vedere circulară este echipat cu o cameră frontală cu linii dinamice și un sistem de detectare a vehiculului se apropie în față. O parte a sistemului de camera de supraveghere rotundă cameră frontală cu linii dinamice afișa imaginea vehiculului care indică distanțele față de obstacole pentru parcare în condiții de siguranță. Sistemul de detectare a vehiculului se apropie din față ajută la prevenirea riscului de coliziune în situațiile în care trebuie să le efectuați manevre în direcția înainte, în condiții de vizibilitate redusă.

Sisteme de frânare de urgență autonome *

La detectarea unui pericol de coliziune frontală sunete Jaguar XE semnal sonor. Urmată de avertismente vizuale. În cazul în care conducătorul auto ia nicio măsură, sistemul se aplică frânele, reducerea puterii impactului probabil.
* opțiune

SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER


Păstrarea benzi și funcția de monitorizare a OBOSEALA DRIVER *

Pe baza datelor primite de la avertismentul de a părăsi banda, sistemul de retenție detectează banda de ieșire aleatoare dincolo de frontierele sale și ajută XE reveni la banda. gradul de monitorizare a funcției oboseala șoferului înregistrează momente de pierdere de concentrare din cauza oboselii, analizând în mod continuu acțiunile tale, și cu ajutorul unui semnal audio și o notificare vizuală la ieșire de pe tabloul de bord oferă o pauză.
* Opțiuni, disponibilitatea și compatibilitatea depind de piață.

Sistemului de recunoaștere a indicatoarelor rutiere și a limitatorului de viteză ADAPTIVE **

Sistemul de recunoaștere a indicatoarelor rutiere și de limitare a vitezei adaptivă reduce probabilitatea ca va fi dor de avertizare a pericolelor potențiale sau pentru a modifica limita de viteză. Sistemul vă informează, afișarea de informații cu privire la limita de viteză semne relevante și depășire interzicerea pe tabloul de bord, în câmpul vizual. limitator de viteză adaptiv utilizează aceste semne sistem de recunoaștere rutier și ajută șoferul să mențină XE viteza dorită.
** Opțiuni. Prezența și disponibilitatea poate varia în funcție de piață. Responsabilitatea pentru respectarea limitelor de viteză poarta conducătorului auto.

Adaptive Cruise Control cu călătorie asistență în trafic intens **

Bazați-vă pe cruise control adaptiv, și nimic să vă faceți griji într-un drum lung. Sistemul ajută la prevenirea accidentelor, întotdeauna țineți dvs. Jaguar XE la o distanță sigură față de vehiculul din față. În cazul în care vehiculul în fața dumneavoastră se oprește în mișcare, să mențină în mod automat o funcție de distanță se oprește lin Jaguar XE.Ca urmare a reluării fluxului de trafic este suficient să apese pedala de accelerație pentru a dvs. Jaguar XE a urmat din nou autovehiculul din față.

XE combină performanțele excelente de conducere, tehnologie și design caracteristici avansate - toate bazate pe o arhitectura usoara din aluminiu. Creați XE perfect folosind configuratorul nostru.