XE PORTFOLIO

Cele mai nobile materiale, calitate excelenta a fabricatiei si tehnologii de ultima generatie. Va prezentam cel mai elegant model din gama XE

video-overla
EMISII DE CO2 IN CICLU COMBINAT g/km

99, cu transmisie manuala
106, cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL IN CICLU COMBINAT l/100 km

4,2, cu transmisie manuala
4,7, cu transmisie automata

XE Portfolio reprezinta chintesenta unei limuzine sportive si sofisticate. Materialele de cea mai buna calitate sunt asamblate cu o atentie deosebita acordata detaliilor, pentru a crea un habitaclu extrem de elegant si confortabil. Iar cu ajutorul gamei de motorizari rafinate, XE Portfolio permite o deplasare in conditii de lux deplin.

video-overla

ASPECT INTERIOR

Cu ajutorul a 4 combinatii de culori si 8 tipuri de ornamente si finisaje, puteti crea interiorul perfect pentru un model XE.

video-overla

TAPITERIE DIN PIELE WINDSOR

Scaunele modelului XE Portfolio sunt imbracate in piele moale Windsor de cea mai buna calitate.

video-overla

PANOU DE BORD IMBRACAT IN PIELE*

Panoul de bord imbracat in piele, cu o cusatura asortata, asigura interiorului modelului XE Portfolio un plus de eleganta, individualitate si o calitate exceptionala a fabricatiei.

*Imaginile prezinta echipamente optionale

video-overla

PERFORATII IN V

Tapiteria scaunelor si tetierelor fata cu sigla Jaguar stantata si dispun de model specific, cu perforatii in V si imbunatatesc aspectul modelului XE Portfolio.

ECHIPAMENTE STANDARD SUPLIMENTARE PENTRU MODELUL XE PORTFOLIO

XE Portfolio обладает целым рядом дополнительных особенностей.

video-overla

FARURI BI-XENON

Farurile bi-xenon performante includ lumini de zi cu LED, in forma de J si confera modelului XE Portfolio o impresie vizuala puternica.

video-overla

TETIERA STANTATA JAGUAR

Tetierele fata cu sigla Jaguar stantata imbunatatesc aspectul modelului XE Portfolio.

video-overla

CONTROL CLIMATIZARE PE 2 ZONE

Setati temperaturi separate pentru zonele soferului si pasagerului modelului XE, cu ajutorul controlului pe 2 zone al climatizarii.

video-overla

SPECIFICATIILE MODELULUI XE PORTFOLIO

Specificatiile si pretul modelului Jaguar XE Portfolio il aflati in showroom Jaguar

ECHIPAMENTE STANDARD PENTRU TOATE MODELELE XE


video-overla

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL (ASPC)*

Singular la aceasta clasa, sistemul All Surface Progress Control (ASPC) disponibil pe modelul XE se asigura ca vehiculul este usor de condus in conditii dificile de deplasare. ASPC este o functie de control al vitezei de croaziera la viteze mici, care permite modelului XE sa faca fata conditiilor de aderenta redusa, indiferent de vreme - si va permite sa va concentrati asupra directiei.

*Numai pentru modelele cu transmisie automata

video-overla

VECTORIZARE CUPLU MOTOR

Vectorizarea cuplului prin franare, disponibila pentru modelul XE, imbunatateste controlul si in cele mai stranse curbe. Asigurand franarea independenta si controlata a rotilor fata si spate de pe interiorul virajului, sistemul asigura o agilitate sportiva si un plus de incredere soferului.

video-overla

SERVODIRECTIE ASISTATA ELECTRIC

Servodirectia moderna asistata electric (EPAS) a modelului XE ofera feedback si control impresionante. Prin monitorizarea vitezei vehiculului si a manevrelor efectuate de catre sofer, EPAS calibreaza fin nivelul servoasistarii necesare pentru fiecare curba si fiecare manevra.

video-overla

JAGUARDRIVE CONTROL

JaguarDrive Control ofera schimbari mai rapide ale treptelor de viteza, un kickdown mai sportiv in modul dinamic si schimbarea mai timpurie intr-o treapta superioara, in modul Eco. Transmisia automata permite schimbarea manuala a treptelor de viteza, de la padelele de pe volan.

video-overla

PERSONALIZATI MODELUL XE PORTFOLIO

Cu ajutorul gamei Jaguar de optiuni si accesorii puteti personaliza modelul XE Portfolio in functie de preferintele personale.