XE PRESTIGE

Jaguar XE Prestige Pentru un plus de eleganta, modelul XE Prestige pune la dispozitie un habitaclu modern, cu materiale si finisare de cel mai inalt nivel.

video-overla
EMISII DE CO2 IN CICLU COMBINAT g/km

99, cu transmisie manuala
106, cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL IN CICLU COMBINAT l/100 km

4,2, cu transmisie manuala
4,7, cu transmisie automata

Modelul XE Prestige pune accentul pe lux si modernitate. Tapiteria din piele granulata si ornamentele din aluminiu lustruit subliniaza caracterul modern al vehiculului si atentia deosebita acordata detaliilor. Cu o gama diversificata de motorizari, cuplate la transmisii manuale sau automate, tractiune pe spate sau integrala si echipamentele suplimentare disponibile, puteti crea un model XE Prestige perfect potrivit pentru dvs.

video-overla

ASPECT INTERIOR

Cu ajutorul a 3 combinatii de culori si 8 tipuri de ornamente si finisaje, puteti crea interiorul perfect pentru modelul XE.

video-overla

TAPITERIE DIN PIELE granulata

Scaunele cu tapiterie din piele granulata ale modelului XE Prestige includ reglaj manual pe 8x8 directii si reglaj electric in inclinare.

video-overla

CUSATURA CONTRASTANTA

Modelul XE Prestige se remarca prin calitatea si finisarea de cel mai inalt nivel. Cusatura dubla este robusta, iar culoarea contrastanta a acesteia poate fi asortata cu pielea tapiteriei scaunelor si cu buzunarele usilor.

video-overla

ORNAMENTE METALICE PRAGURI

Ornamentele metalice asigura protectia pragurilor modelului XE Prestige si sporesc eleganta habitaclului.

ECHIPAMENTE STANDARD SUPLIMENTARE PENTRU MODELUL XE PRESTIGE

XE Prestige
video-overla

ILUMINARE AMBIENTALA HABITACLU

Iluminarea de culoare albastru fosforescent evidentiaza consola centrala si manetele de deblocare a usilor, precum si liniile specifice din fata si din spate.

video-overla

AVERTIZARE LA PARASIREA BENZII DE RULARE*

Avertizarea la parasirea benzii de rulare (LDW) instiinteaza soferul, vizual si printr-o vibratie usoara a volanului, daca vehiculul detecteaza parasirea neintentionata a benzii de rulare si imbunatateste astfel siguranta pasagerilor.

*In functie de piata

video-overla

STOP/START*

Toate variantele de motorizare ale modelului XE sunt echipate cu tehnologie stop/start. Aceasta permite oprirea motorului atunci cand vehiculul stationeaza si il reporneste imediat, automat, atunci cand este cazul, pentru a permite reducerea consumului de combustibil, mai ales la deplasarea in oras.

*In functie de piata

video-overla

XE PRESTIGE: Preturi

Specificațiile și prețurile modelului Jaguar XE Prestige le aflați în showroom Jaguar

ECHIPAMENTE STANDARD PENTRU TOATE MODELELE XE


video-overla

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL (ASPC)*

Singular la aceasta clasa, sistemul All Surface Progress Control (ASPC) disponibil pe modelul XE se asigura ca vehiculul este usor de condus in conditii dificile de deplasare. ASPC este o functie de control al vitezei de croaziera la viteze mici, care permite modelului XE sa faca fata conditiilor de aderenta redusa, indiferent de vreme - si va permite sa va concentrati asupra directiei.

*Numai pentru modelele cu transmisie automata

video-overla

VECTORIZARE CUPLU MOTOR

Vectorizarea cuplului prin franare, disponibila pentru modelul XE, imbunatateste controlul si in cele mai stranse curbe. Asigurand franarea independenta si controlata a rotilor fata si spate de pe interiorul virajului, sistemul asigura o agilitate sportiva si un plus de incredere soferului.

video-overla

SERVODIRECTIE ASISTATA ELECTRIC

Servodirectia moderna asistata electric (EPAS) a modelului XE ofera feedback si control impresionante. Prin monitorizarea vitezei vehiculului si a manevrelor efectuate de catre sofer, EPAS calibreaza fin nivelul servoasistarii necesare pentru fiecare curba si fiecare manevra.

video-overla

JAGUARDRIVE CONTROL

JaguarDrive Control ofera schimbari mai rapide ale treptelor de viteza, un kickdown mai sportiv in modul dinamic si schimbarea mai timpurie intr-o treapta superioara, in modul Eco. Transmisia automata permite schimbarea manuala a treptelor de viteza, de la padelele de pe volan.

video-overla

PERSONALIZATI MODELUL XE PRESTIGE

Cu ajutorul gamei Jaguar de optiuni si accesorii puteti personaliza modelul XE Prestige in functie de preferintele personale.