XE PURE

Esenta modelului XE. Tehnologie de ultima ora, performante sportive si rafinament specific Jaguar.

video-overla
EMISII DE CO2 IN CICLU COMBINAT g/km

99, cu transmisie manuala
106, cu transmisie automata

 

CONSUM DE COMBUSTIBIL IN CICLU COMBINAT l/100 km

4,2, cu transmisie manuala
4,7, cu transmisie automata

XE Pure imbina eleganta unei limuzine sport perfect proportionate, sistemele avansate de asistenta la condus, eficienta si performantele. Cu o gama diversificata de motorizari cuplate la transmisii manuale sau automate si cu tractiune pe spate sau integrala, puteti configura modelul XE Pure potrivit oricarui stil de viata.

video-overla

ASPECT INTERIOR

Cu ajutorul a 3 combinatii de culori, puteti crea interiorul perfect pentru un model XE.

video-overla

DESIGN MODERN

De la forma sculptata a capotei motorului la aripile din spate evazate - modelul XE Pure isi dezvaluie identitatea Jaguar de la prima privire.

video-overla

SASIU DINAMIC

De la forma sculptata a capotei motorului la aripile din spate evazate - modelul XE Pure isi dezvaluie identitatea Jaguar de la prima privire.

video-overla

STRUCTURA USOARA, DIN ALUMINIU

Usoara si in acelasi timp robusta, structura foarte rezistenta din aluminiu a modelului XE Pure asigura o rigiditate torsionala foarte ridicata, care sprijina manevrabilitatea sportiva. Aceasta permite obtinerea unei distributii a greutatii de aproape 50:50. Structura usoara nu permite doar reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2, ci ii permite modelului XE sa obtina atat un nivel al emisiilor de CO2 de 99 g/km, cat si sa atinga o viteza maxima de 250 km/h.

ECHIPAMENTE STANDARD SUPLIMENTARE PENTRU MODELUL XE PURE


video-overla

FRANA DE PARCARE ELECTRICA

Frana de parcare electrica Jaguar permite imobilizarea modelului XE, atunci cand este cazul, astfel incat pornirea dificila din panta sa devina doar o amintire.

video-overla

SISTEM AUDIO JAGUAR

Cu 6 difuzoare si amplificator cu 4 canale, calitatea sunetului asigurata de sistemul audio premium Jaguar de 80 W este una exceptionala. Sistemul include si functia de volum in functie de viteza*, care compenseaza modificarea intensitatii zgomotului din habitaclu, pentru a asigura in permanenta o calitate excelenta a auditiei.

video-overla

CONTROL CLIMATIZARE PE 2 ZONE

Setati temperaturi separate pentru zonele soferului si pasagerului modelului XE, cu ajutorul controlului pe 2 zone al climatizarii.

video-overla

SPECIFICATIILE MODELULUI XE PURE

Explorati specificatiile modelului Jaguar XE Pure.

video-overla

XE PURE: Preturi

Aflați prețurile modelului Jaguar XE Pure in showroom.

ECHIPAMENTE STANDARD PENTRU TOATE MODELELE XE


video-overla

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL (ASPC)*

Singular la aceasta clasa, sistemul All Surface Progress Control (ASPC) disponibil pe modelul XE se asigura ca vehiculul este usor de condus in conditii dificile de deplasare. ASPC este o functie de control al vitezei de croaziera la viteze mici, care permite modelului XE sa faca fata conditiilor de aderenta redusa, indiferent de vreme - si va permite sa va concentrati asupra directiei.

*Numai pentru modelele cu transmisie automata

video-overla

VECTORIZARE CUPLU MOTOR

Vectorizarea cuplului prin franare, disponibila pentru modelul XE, imbunatateste controlul si in cele mai stranse curbe. Asigurand franarea independenta si controlata a rotilor fata si spate de pe interiorul virajului, sistemul asigura o agilitate sportiva si un plus de incredere soferului.

video-overla

SERVODIRECTIE ASISTATA ELECTRIC

Servodirectia moderna asistata electric (EPAS) a modelului XE ofera feedback si control impresionante. Prin monitorizarea vitezei vehiculului si a manevrelor efectuate de catre sofer, EPAS calibreaza fin nivelul servoasistarii necesare pentru fiecare curba si fiecare manevra.

video-overla

JAGUARDRIVE CONTROL

JaguarDrive Control ofera schimbari mai rapide ale treptelor de viteza, un kickdown mai sportiv in modul dinamic si schimbarea mai timpurie intr-o treapta superioara, in modul Eco. Transmisia automata permite schimbarea manuala a treptelor de viteza, de la padelele de pe volan.

video-overla

PERSONALIZATI MODELUL XE PURE

Cu ajutorul gamei Jaguar de optiuni si accesorii puteti personaliza modelul XE Pure in functie de preferintele personale.