XE S

Propulsat de un performant motor V6 pe benzina, de 3,0 litri si 380 CP, acesta este cel mai performant model XE.

video-overla
EMISII DE CO2 IN CICLU COMBINAT g/km

194, cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL IN CICLU COMBINAT l/100 km

8,1, cu transmisie automata

Acesta este cel mai sportiv model XE. Prin transplantul motorului V6 de 3,0 litri supraalimentat, de 380 CP, preluat de la modelul F-TYPE, pe arhitectura unei limuzine sportive cum este modelul XE, a fost creat un model care imbina perfect puterea si spiritul practic.

video-overla

ASPECT INTERIOR

Cu ajutorul a 8 combinatii de culori si 8 tipuri de ornamente si finisaje, puteti crea interiorul perfect pentru un model XE.

video-overla

KIT EXTERIOR S CAROSERIE

Kitul de caroserie „S” este disponibil in echiparea standard si permite modelului XE S sa se remarce prin sportivitate, atat din punct de vedere vizual, cat si practic. Acesta include bare de protectie in culoarea caroseriei, praguri negru lucios, masca spate negru lucios si spoiler spate sport.

video-overla

MOTOR V6

Motorul pe benzina al modelului XE S este preluat de la modelul F-TYPE. Compresorul cu 2 rotoare este montat intre cele 2 randuri de cilindri, pentru a asigura un gabarit compact. Acesta dezvolta o putere fenomenala de 380 CP si asigura modelului XE S o acceleratie de la 0 la 60 mph in numai 4,8 secunde.

video-overla

INTERIOR SPORT

Tema sportiva se continua in habitaclu, cu sigla S de pe pragurile metalice si de pe volan. Ornamentele din stejar inchis, lemn Piano Black sau fibra de carbon imbunatatesc spiritul dinamic al modelului XE S.

ECHIPAMENTE STANDARD SUPLIMENTARE PENTRU MODELUL XE S

video-overla

FARURI BI-XENON

Farurile bi-xenon performante includ lumini de zi cu LED, in forma de J, si confera modelului XE S o impresie vizuala puternica.

video-overla

SCAUNE SPORT

Disponibile intr‐o gama de culori sportive, scaunele sport atent proiectate, cu tapiterie din piele si insertii din velur sau piele perforata, asigura o sustinere laterala perfecta pe viraje.

video-overla

PEDALIER SPORT CROMAT

Realizat din inox si cauciuc, pedalierul sport lucios asigura modelului XE S un aspect sportiv, modern.

video-overla

TRANSMISIE AUTOMATA CU 8 TREPTE

Transmisia automata cu 8 trepte a modelului XE S este foarte rapida, lina si eficienta. Sistemul inteligent si adaptiv modifica subtil modul in care motorul raspunde la apasarea pedalei de acceleratie si momentul schimbarii treptelor de viteza, in functie de conditiile de deplasare. Treptele de viteza pot fi schimbate si manual, de la padelele de pe volan.

video-overla

XE S: S

Explorati specificatiile modelului Jaguar XE S.

ECHIPAMENTE STANDARD PENTRU TOATE MODELELE XE


video-overla

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL (ASPC)*

Singular la aceasta clasa, sistemul All Surface Progress Control (ASPC) disponibil pe modelul XE se asigura ca vehiculul este usor de condus in conditii dificile de deplasare. ASPC este o functie de control al vitezei de croaziera la viteze mici, care permite modelului XE sa faca fata conditiilor de aderenta redusa, indiferent de vreme - si va permite sa va concentrati asupra directiei.
*Numai pentru modelele cu transmisie automata

video-overla

VECTORIZARE CUPLU MOTOR

Vectorizarea cuplului prin franare, disponibila pentru modelul XE, imbunatateste controlul si in cele mai stranse curbe. Asigurand franarea independenta si controlata a rotilor fata si spate de pe interiorul virajului, sistemul asigura o agilitate sportiva si un plus de incredere soferului.

video-overla

SERVODIRECTIE ASISTATA ELECTRIC

Servodirectia moderna asistata electric (EPAS) a modelului XE ofera feedback si control impresionante. Prin monitorizarea vitezei vehiculului si a manevrelor efectuate de catre sofer, EPAS calibreaza fin nivelul servoasistarii necesare pentru fiecare curba si fiecare manevra.

video-overla

JAGUARDRIVE CONTROL

JaguarDrive Control ofera schimbari mai rapide ale treptelor de viteza, un kickdown mai sportiv in modul dinamic si schimbarea mai timpurie intr-o treapta superioara, in modul Eco. Transmisia automata permite schimbarea manuala a treptelor de viteza, de la padelele de pe volan.

video-overla

PERSONALIZATI MODELUL XE S

Cu ajutorul gamei Jaguar de optiuni si accesorii puteti personaliza modelul XE S in functie de preferintele personale.