XE R‑SPORT

Mai indraznet si mai impozant, XE R-Sport se remarca prin caracterul sportiv inconfundabil si prin imbinarea perfecta dintre stil si agilitate.

video-overla
EMISII DE CO2 IN CICLU COMBINAT g/km

99, cu transmisie manuala
106, cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL IN CICLU COMBINAT l/100 km

4,2, cu transmisie manuala
4,7, cu transmisie automata

XE R-Sport este un model si mai sportiv. Cu un stil indraznet, subliniat de jantele din aliaj usor, de 18”* si kitul de caroserie specific, modelul R-Sport include in echiparea standard si suspensie sport**. Gama de motorizari permite configurarea modelului R-Sport in functie de preferintele personale.

video-overla

ASPECT INTERIOR

Cu ajutorul a 7 combinatii de culori si 8 tipuri de ornamente si finisaje, puteti crea interiorul perfect pentru un model XE.

video-overla

KIT EXTERIOR CAROSERIE

Datorita kitului special pentru exteriorul caroseriei, modelul XE R-Sport este fara indoiala un exponent al traditiei sportive Jaguar. Acesta include bara fata sport cu grila negru satinat, praguri in culoarea caroseriei, spoiler portbagaj si prize de aer laterale din crom satinat, cu sigla R-Sport.

video-overla

JANTE DE 18”*

Jantele de 18” Star, din aliaj usor, cu 5 spite, subliniaza aspectul sportiv al modelului XE R‑Sport.

*Modelul e-Performance este echipat standard cu jante de 17”.

video-overla

INTERIOR SPORT

Habitaclul reflecta caracterul dinamic al modelului XE R-Sport, cu scaune sport in culori agresive si volan si ornamente praguri cu sigla R-Sport. Tapiteria este din Luxtec, cu insertii technical mesh.

ECHIPAMENTE STANDARD SUPLIMENTARE PENTRU MODELUL XE R-SPORT

XE R-Sport
video-overla

STIL EXTERIOR SPECIFIC MODELULUI R-SPORT

XE R-Sport se remarca printr-un stil exterior si interior mai sportiv. Bara fata sport include grile din crom satinat, iar pragurile in culoarea caroseriei si spoilerul capotei portbagajului subliniaza aspectul puternic al modelului XE.

video-overla

SIGLE R‐SPORT

Sigla R-Sport este prezenta pe volan, pe ornamentele pragurilor si pe prizele de aer laterale din crom satinat.

video-overla

SCAUNE SPORT

Disponibile intr-o gama de culori sportive, scaunele sport atent proiectate, cu tapiterie Luxtec si insertii Technical Mesh sau din piele perforata, asigura o sustinere laterala perfecta pe viraje.

video-overla

SPECIFICATIILE MODELULUI XE R‑SPORT

Specificatiile și pretul modelului Jaguar XE R-Sport aflați în showroom Jaguar.

ECHIPAMENTE STANDARD PENTRU TOATE MODELELE XE


video-overla

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL (ASPC)*

Singular la aceasta clasa, sistemul All Surface Progress Control (ASPC) disponibil pe modelul XE se asigura ca vehiculul este usor de condus in conditii dificile de deplasare. ASPC este o functie de control al vitezei de croaziera la viteze mici, care permite modelului XE sa faca fata conditiilor de aderenta redusa, indiferent de vreme - si va permite sa va concentrati asupra directiei.
*Numai pentru modelele cu transmisie automata

video-overla

VECTORIZARE CUPLU MOTOR

Vectorizarea cuplului prin franare, disponibila pentru modelul XE, imbunatateste controlul si in cele mai stranse curbe. Asigurand franarea independenta si controlata a rotilor fata si spate de pe interiorul virajului, sistemul asigura o agilitate sportiva si un plus de incredere soferului.

video-overla

SERVODIRECTIE ASISTATA ELECTRIC

Servodirectia moderna asistata electric (EPAS) a modelului XE ofera feedback si control impresionante. Prin monitorizarea vitezei vehiculului si a manevrelor efectuate de catre sofer, EPAS calibreaza fin nivelul servoasistarii necesare pentru fiecare curba si fiecare manevra.

video-overla

JAGUARDRIVE CONTROL

JaguarDrive Control ofera schimbari mai rapide ale treptelor de viteza, un kickdown mai sportiv in modul dinamic si schimbarea mai timpurie intr-o treapta superioara, in modul Eco. Transmisia automata permite schimbarea manuala a treptelor de viteza, de la padelele de pe volan.

video-overla

PERSONALIZATI MODELUL XE R‑SPORT

Cu ajutorul gamei Jaguar de optiuni si accesorii puteti personaliza modelul XE R-Sport in functie de preferintele personale.