XE

Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

EMISII DE CO 2 g/km

99, cu transmisie manuala
106, cu transmisie automata

 

CONSUM DE COMBUSTIBIL l/100 km (ciclu combinat)

 

4,2, cu transmisie manuala
4,7, cu transmisie automata

LIMUZINA SPORT REDEFINITA

Cu silueta sa autentica si comportamentul rutier sportiv, XE este un exponent clar al gamei de modele Jaguar. Se simte ca un Jaguar si se comporta ca un Jaguar - este un Jaguar autentic.

video-overla
video-overla

EFICIENTA SI PERFORMANTE

Cu un coeficient aerodinamic de numai 0,26, modelul XE asigura o rezistenta redusa la inaintare, in vederea imbunatatirii eficientei si rafinamentului. De la performantele sportive asigurate de motorul V6 supraalimentat, capabil sa propulseze vehiculul cu o viteza de 250 km/h, la emisiile de CO2 in ciclu combinat de numai 99 g/km, gama de motoare include modele potrivite oricarui stil de condus.

video-overla

PROPORTII DINAMICE

XE atrage imediat privirile - si se diferentiaza de concurenta prin volumele perfect echilibrate si suprafetele degajate, specifice designului Jaguar

video-overla

INCONTROL

InControl este gama de tehnologii avansate Jaguar, care va permite sa va conectati alaturi la mediul inconjurator. Optati pentru unul dintre cele 2 sisteme multimedia InControl: Touch este disponibil pentru toate modelele XE sau puteti face upgrade la cel mai modern sistem multimedia, Touch Pro.

*Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

video-overla

XE: CEA MAI INTELIGENTA ALEGERE

Ofera solutii inovatoare si inteligente pentru a permite reducerea costurilor de exploatare, precum si cotatii de asigurari competitive - Jaguar XE este cea mai buna alegere

video-overla

CEL MAI BUN PUNCTAJ LA TESTELE EURO NCAP

Modelul XE nu a primit doar nota maxima de 5 stele pentru siguranta, ci este in mod oficial si cel mai sigur model de clasa mare, clasandu-se pe primul loc la prestigioasele premii Euro NCAP, editia 2015.

Pentru a obtine cel mai inalt nivel de siguranta la clasa din care face parte si a primi nota maxima de 5 stele la testele Euro NCAP, XE ofera o protectie de neegalat in caz de impact si obtine note foarte bune la toate categoriile, inclusiv la protectia pasagerilor si pietonilor.

XE este echipat cu o gama de sisteme de siguranta activa, precum franare de urgenta autonoma, care imbunatatesc si mai mult siguranta de cel mai inalt nivel.

video-overla

VIZITATI SITE-UL EURO NCAP

Inca de la inceput, modelul XE a fost proiectat tinand cont de nevoile companiilor. Asigura un cost total de exploatare foarte competitiv, cu emisii de CO2 incepand de la 99 g/km, un consum de combustibil incepand de la 3,8 l/100 km si intervale maxime de revizie periodica de 34.000 km sau 2 ani.

video-overla

SELECTATI MODELUL DORIT DIN CELE 5 NIVELE DE ECHIPARE

Gasiti combinatia optima intre eficienta, performante si eleganta, cu gama de modele XE.

product item image

XE PURE

Esenta modelului XE - performante sportive, cu rafinament specific Jaguar.
product item image

XE PRESTIGE

Pentru un plus de eleganta, cu un interior atent prelucrat, din cele mai alese materiale.
product item image

XE PORTFOLIO

Cel mai elegant model XE, se remarca prin stil si rafinament.
product item image

XE R-SPORT

Stil sportiv autentic, cu detalii sportive la exterior si scaune sport reglabile pe 8 directii.
product item image

XE S

Performante sportive autentice, gratie motorului V6 de 3,0 litri supraalimentat, de 380 CP.