ECHIPAMENTE JAGUAR - ACCESORII

Completati aspectul sportiv al modelului XE, cu accesorii din fibra de carbon de calitate.

 Jaguar.

Accesoriile Jaguar permit personalizarea modelului XE conform preferintelor personale, stilului de viata si domeniilor de interes. Cele mai populare au fost integrate in 4 pachete: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle si Business. Explorati-le si apoi configurati modelul XE pe care il doriti sau accesati catalogul online de accesorii, pentru a le vedea pe toate.

video-overla

Pachet Carbon Fibre

Completati aspectul sportiv al modelului XE, cu accesorii din fibra de carbon de calitate.

video-overla

PACHETUL CARBON FIBRE INCLUDE:

Capace oglinzi si prize de aer laterale din fibra de carbon de calitate; covorase premium din mocheta.

video-overla

PACHET STYLING

Imbunatatiti aspectul elegant al modelului XE.

video-overla

Pachet Lifestyle

Calatoriile la tara sau chiar in parcul local pot lasa urme pe vehicul - pastrati modelul XE curat si in stare perfecta.

video-overla

PACHETUL STYLING INCLUDE:

Prize de aer laterale si capace oglinzi negru lucios.

video-overla

PACHETUL LIFESTYLE INCLUDE:

Bare de amarare Jaguar, care va permit sa transportati orice, de la echipamente sportive la bagaje; aparatori de noroi fata si spate; covorasele din cauciuc robuste, cu sigla Jaguar, care permit pastrarea curateniei mochetelor; covoras din cauciuc pentru portbagaj (nu apare in imagine), usor demontabil in vederea curatarii.

video-overla

PACHETUL BUSINESS INCLUDE:

Umeras pentru haine montat pe tetiera, pentru a nu sifona imbracamintea; geanta de depozitare din piele premium pe spatarul scaunului, pentru a pastra habitaclul organizat - asigura depozitarea obiectelor mai mari; aparatori de noroi fata si spate, care protejeaza caroseria impotriva noroiului si loviturilor pietrelor.

video-overla

Pachet Business

De la weekenduri petrecute la munte la calatorii de afaceri - pastrati gentile, hainele si celelalte articole asigurate si organizate.