ECHIPAMENTE JAGUAR - ACCESORII

Configurati modelul XF in functie de stilul tau de viata. Selectati din gama completa Jaguar de accesorii practice si elegante

Cu accesoriile Jaguar, puteti da o nota personala modelului XF. Acestea pot imbunatati modelul XF in foarte multe feluri. Fie ca este vorba de personalizarea vehiculului in stil propriu, imbunatatirea functionalitatii sau petrecerea timpului liber. Cele mai populare accesorii sunt grupate in 4 pachete: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle si Business. Selectati unul dintre aceste pachete sau alegeti combinatia de accesorii individuale perfecta pentru dvs.
video-overla

PACHET CARBON FIBRE:

Imbunatatiti aspectul sportiv al modelului XF cu aceste capace de oglinzi si prize de aer laterale din fibra de carbon. In habitaclu, covorasele din mocheta de lux aduc un plus de confort si eleganta.

video-overla

Pachet Carbon fibre

Imbunatatiti caracterul sportiv al modelului XF xu aceste elemente stilistice de efect.

video-overla

PACHET STYLING

Aceste accesorii subliniaza in mod subtil designul remarcabil al modelului XF.

video-overla

Pachet Styling:

Iesiti in evidenta cu aceste capace de oglinzi si prize de aer laterale negru lucios.

video-overla

Pachet Lifestyle

Indiferent de sportul sau hobby-ul practicat, aceste accesorii va pot ajuta sa va bucurati la maxim si protejeaza in acelasi timp interiorul si exteriorul modelului XF.

video-overla

Pachet Lifestyle:

Cu acest pachet puneti in valoare modelul XF. Barele de amarare Jaguar va permit sa transportati orice, de la echipamente sportive la bagaje. Aparatorile de noroi fata si spate asigura protectie suplimentara impotriva murdariei care poate deteriora vopseaua modelului XF. Iar in habitaclu, covorasele interioare si din portbagaj realizate din cauciuc sunt usor de curatat si protejeaza mochetele.

video-overla

PACHET BUSINESS:

Umerasul montat pe tetiera nu permite sifonarea imbracamintei. Buzunarele de depozitare premium de pe spatarele scaunelor ofera spatiu suplimentare pentru organizarea si depozitarea obiectelor mari, cum ar fi hartile.

video-overla

PACHET BUSINESS

Pastrati-va bunurile personale la indemana, aranjate si in siguranta, cu acest pachet de accesorii.