video-overla

MOTOARE

Prin confortul la rulare superior si manevrabilitatea sportiva extraordinara, modelul XF ofera o experienta incitanta la volan. Disponibila pentru motorizarile diesel si pe benzina*, optiunea sistemului de tractiune integrala cu Intelligent Driveline Dynamics confera modelului XF capabilitati sporite in conditii dificile de deplasare.

PUTERE SI EFICIENTA

.
video-overla

GAMA DE MOTOARE INGENIUM

Ingenium este noua gama de motoare Jaguar Land Rover si se remarca prin performante excelente, rafinament si eficienta. Cu tehnologii avansate si constructie integrala din aluminiu, motoarele Ingenium se caracterizeaza prin consum de combustibil si emisii de CO2 extrem de reduse.

video-overla

INGENIUM PE BENZINA

Noile motoare turbo pe benzina, cu 4 cilindri de 2,0 litri, disponibile pentru modelul XF ofera cuplu si putere de neegalat la turatii mici. Prin constructia usoara si utilizarea pe scara larga a rulmentilor cu role, cu frecare redusa, sunt concepute pentru a fi rafinate si foarte eficiente.

video-overla

INGENIUM DIESEL

Tehnologia Ingenium sta la baza a 3 dintre motoarele diesel disponibile pentru modelul XF. Aceste motoare cu frecari reduse, realizate integral din aluminiu, dispun de bloc motor robust si de 2 arbori de echilibrare, care permit reducerea nivelului vibratiilor si o functionare rafinata. Toate motoarele sunt echipate cu tehnologie stop/start* si incarcare inteligenta prin regenerare - care recupereaza energia cinetica generata de franare pentru a incarca bateria - in vederea minimizarii consumului de combustibil, in special la deplasarea in oras.

video-overla

V6 DIESEL DE 3,0 LITRI SI 300 CP, CU 2 TURBOCOMPRESOARE

Motorul V6 diesel de 3,0 litri, cu 2 turbocompresoare* ofera cuplu, putere si performante exceptionale. Utilizeaza solutia moderna cu 2 turbocompresoare secventiale, conectate in paralel - un concept dezvoltat de Jaguar Land Rover - pentru a asigura o elasticitate buna a motorului la toate regimurile de turatie; de asemenea, este utilizata o racire cu apa in 2 faze, pentru conservarea energiei.

video-overla

MOTOARE INSPIRATE DE F-TYPE

Toate motoarele pe benzina care echipeaza modelul XF ofera putere si un raspuns prompt, fiind in acelasi timp mai eficiente. Preluat de la F-TYPE, motorul V6 pe benzina supraalimentat, de 3,0 litri, ofera o putere de 380 CP si un cuplu de 450 Nm. Acest motor realizat integral din aluminiu se remarca prin performante sportive si un cuplu motor ridicat la toate regimurile de turatie, precum si un sunet special.

Indisponibil pentru modelul XF Sportbrake.

video-overla

TRANSMISIE AUTOMATA

Aceasta cutie de viteze usoara si foarte avansata, cu 6 trepte, contribuie la eficienta extraordinara a modelului XF. Structura din aluminiu, arborii cu miez gol si pinioanele cu indentatii permit reducerea la maxim a greutatii - si fac din aceasta transmisie cea mai usoara din aceasta clasa. Special proiectata pentru cerintele specifice automobilelor sportive, asigura schimbarea rapida si precisa a treptelor de viteza si un nivel ridicat de confort.

*Disponibila pentru motorizarile Ingenium turbodiesel, cu 4 cilindri de 2,0 litri si 163 CP sau 180 CP. Transmisia manuala nu este disponibila pentru motorul Ingenium turbodiesel, cu 4 cilindri, de 2,0 litri si 180 CP, care echipeaza modelul XF Sportbrake.

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.