INTERIOR

Habitaclul modelului XF este luxos si incapator.

FINISARE MODERNA

In habitaclul modelului XF intalnim o serie de materiale moderne, care confera confort si o senzatie de relaxare exceptionale.
Configurator

video-overla

LA VOLAN

Atunci cand deschideti usa modelului XF sunteti intampinat de butonul de pornire. Pulsand ca o inima, creeaza o legatura emotionala intre sofer si vehicul. Bataile duble cu un ritm de 72 pe minut corespund celor ale unui Jaguar cand se odihneste. Apasati butonul de pornire, iar modelul XF se trezeste din somn. Ca o orchestra bine acordata, fantele de ventilatie se deschid, selectorul de viteze rotativ, de culoare negru satinat* se ridica usor, motorul toarce - toate acestea va ajuta sa anticipati calatoria ce urmeaza.

*Numai pentru modelele cu transmisie automata.

video-overla

CELE MAI FINE MATERIALE

Pielea si ornamentele sunt selectate cu cea mai mare atentie, astfel incat toate elementele habitaclului modelului XF sa fie placute la atingere. Indiferent daca preferati fibra de carbon sau lemnul impreuna cu pielea, modelul XF va fi intotdeauna asa cum v-ati dorit.
video-overla

DETALII DE DESIGN

Modelul XF imbina calitatea fabricatiei cu materialele moderne, pentru a oferi o gama diversificata de optiuni pentru interior. Pielea moale Windsor, cu o cusatura dubla, poate fi combinata cu ornamentele elegante si stofe de calitate, in diferite combinatii de culori.

video-overla

PERSONALIZARE

De la ornamentele moderne, stofele si pielea de calitate, la gama diversificata de combinatii de culori, puteti crea modelul XF potrivit stilului dvs. de viata. Puteti chiar sa personalizati pragurile iluminate*.

*Echipament optional.

video-overla

CONFORT DEPLIN

Habitaclul modelului XF este luxos, bine echipat si incapator. Dimensiunile generoase ale spatiului pentru cap si picioare in spate imbunatatesc confortul pasagerilor. De asemenea, iluminarea ambientala interioara incalzeste atmosfera din habitaclul modelului XF, iar luminile de zi cu LED ofera o iluminare clara si personalizata.

video-overla

AER MEREU PROASPAT

Pentru a imbunatati calitatea aerului, modelul XF Sportbrake este echipat cu un nou sistem de ionizare. Acest sistem trece aerul printr-un ionizator, care filtreaza si purifica fluxul de aer, inainte ca acesta sa patrunda in habitaclu. Acest lucru neutralizeaza mirosurile si reduce la minim bacteriile si substantele poluante, pentru un mediu mai sanatos si mai placut in habitaclu.