video-overla

TEHNOLOGIE INCORPORATA

Tehnologiile intuitive ale modelului XF ofera o calatorie mai sigura, mai incitanta si mai placuta.

INOVATII JAGUAR

De la diversele tehnologii multimedia, la sistemele audio performante si sistemele inteligente de asistenta pentru sofer - toate modelele Jaguar XF sunt echipate cu sisteme InControl inovatoare si perfect integrate.

.

INCONTROL

Beneficiati de cele mai noi sisteme multimedia si ramaneti conectat la modelul XF si la mediul inconjurator cu ajutorul gamei de tehnologii avansate Jaguar, cumulate sub denumirea InControl. Solutiile inteligente incorporate in sistemul InControl permit integrarea perfecta a dispozitivelor personale, de date si multimedia, pentru a beneficia o experienta mai bogata si mai eficienta ca proprietar si sofer.
video-overla

TOUCH

Sistemul multimedia Touch reprezinta interfata modelului XF pentru conectivitate, control si functii multimedia. Ecranul tactil cu diagonala de 8’’ include comenzi intuitive prin atingere si tragere si asigura actionarea unei multitudini de functii, cum ar fi sistemul audio, de climatizare si de navigatie.

Pachetul Connect** imbunatateste performantele sistemului Touch si va ofera posibilitatea de a crea un hotspot Wi-Fi cu ajutorul antenei vehiculului. Alte functii includ o aplicatie multifunctionala, care permite monitorizarea si interactiunea cu modelul XF, cu ajutorul unui smartphone*.

**Echipament optional.

video-overla

TOUCH PRO

Sistemul performant Touch Pro** disponibil pentru modelul XF include ecran tactil cu diagonala de 10,2”, cu un timp scurt de raspuns. Functiile Touch Pro inclus sistem de comanda vocala, hard disk cu o capacitate de 10 GB si un sistem de navigatie complet nou, cu harti 2D sau 3D si functie de navigatie intuitiva*.

Pe langa toate functiile Connect, pachetul Connect Pro** ofera o gama de servicii suplimentare, disponibile numai impreuna cu sistemul Touch Pro. Acestea include imagini din satelit si ghidare online, care monitorizeaza conditiile de trafic in timp real si se asigura ca ajungeti la destinatie in cel mai scurt timp*.

**Echipament optional.

video-overla

VIZUALIZARE DUBLA

Vizualizarea dubla este disponibila optional si permite soferului si pasagerului din fata sa vada informatii diferite, pe acelasi ecran tactil, cu diagonala de 10,2”. De exemplu, pasagerul din fata poate urmari un film (si utiliza castile wireless pentru a auzi sunetul), iar soferul poate utiliza sistemul de navigatie.

INCONTROL

video-overla

INCONTROL APPS

InControl Apps** permite utilizarea diferitelor aplicatii optimizate pentru vehicul, instalate pe smartphone, de la ecranul tactil. Cu o gama de servicii tot mai cuprinzatoare, InControl Apps va poate ajuta sa planificati calatoria, sa organizati intalnirea urmatoare si sa descoperiti imprejurimile.

**Echipament optional.

video-overla

PACHET CONNECT

Disponibil pentru sistemul Touch, pachetul optional Connect permite conectarea la vehicul a maxim 8 dispozitive, cu ajutorul hotspot-ului Wi-Fi de la bord. Abonamentul Remote Premium al pachetului Connect va permite sa consultati de pe smartphone starea modelului XF si sa utilizati o serie de functii ale vehiculului, cum ar fi cea de climatizare, cu ajutorul aplicatiei InControl Remote.

video-overla

PACHET CONNECT PRO

Pentru imbunatatirea suplimentara a sistemului Touch Pro, pachetul Connect Pro, disponibil optional, include InControl Apps, hotspot Wi-Fi, Remote Premium si Pro Services. Proiectat pentru a imbunatati experienta utilizatorului atat atunci cand se afla la volan, cat si in alte locatii, acesta permite soferului si pasagerilor sa se bucure de calatorie si sa ramana, in acelasi timp, conectati la lumea din jur. Functiile includ sincronizarea traseelor preferate cu sistemul de navigatie Touch Pro al vehiculului, aplicatia Route Planner pentru smartphone si site-ul de planificare a traseului.

video-overla

PROTECT

Standard pentru toate modelele XF, Protect ofera o calatorie lipsita de griji, prin intermediul apelului SOS in caz de urgenta si a asistentei rutiere optimizate Jaguar. Aplicatia Remote Essentials pentru smartphone furnizeaza informatii importate despre modelul XF, indiferent de locatia in care va aflati. Puteti verifica de la distanta nivelul combustibilului, inregistra calatoriile si chiar verifica daca nu cumva ati lasat un geam deschis.

video-overla

WI-FI LA BORD

Pachetele optionale Connect sau Connect Pro ofera un hotspot Wi-Fi care utilizeaza antena externa puternica a modelului XF si permite pasagerilor sa conecteze wireless in retea maxim 8 dispozitive.

AFISAJ PE PARBRIZ, CU TEHNOLOGIE LASER

Fiti atenti la drum, cu ajutorul sistemului de afisaj pe parbriz al modelului XF, care utilizeaza tehnologie laser. Acest sistem inovator proiecteaza pe parbriz o serie de informatii importante. Perfect vizibila si in lumina soarelui, imaginea clara si luminoasa, generata cu laser, poate afisa viteza vehiculului, informatii provenite de la sistemul de navigatie, notificari ale sistemului de control al vitezei de croaziera si date furnizate de sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere, daca sunt disponibile.

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

video-overla

SISTEM AUDIO

Sistemele audio performante disponibile pentru modelul XF dau viata muzicii dvs. preferate. Sistemul audio standard Jaguar dispune de 8 difuzoare. Pentru o calitate imbunatatita a auditiei, comandati sistemul Touch Pro si beneficiati de sistemul audio cu o putere de 380 W si 11 difuzoare sau sistemul audio surround cu o putere de 825 W si 17 difuzoare, disponibil optional. Toate se asigura ca indiferent de pozitia pe care o ocupa, pasagerii modelului XF vor beneficia de o calitate foarte buna a auditiei.

video-overla

INSTRUMENTE DE BORD VIRTUALE

Panoul de bord virtual, de inalta definitie, cu diagonala de 12,3”, disponibil pentru modelul XF, se remarca printr-o interfata grafica complet noua, cu functii avansate, pentru a spori placerea de a conduce. Puteti alege una dintre cele 4 teme presetate pentru afisaj sau afisarea hartii 3D pe tot ecranul, in functie de preferintele personale.

Echipament disponibil numai impreuna cu sistemul Touch Pro.

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.