video-overla

EXTERIOR

Prin imbinarea intre liniile dinamice, atent studiate si eleganta ansamblului, modelul XJ bifeaza la toate capitolele esteticii Jaguar: frumusete, puritate si simplitate

Impozant, elegant si puternic. Forma de picatura de apa in cadere a modelului XJ asigura o eficienta aerodinamica optima, imbunatatind acceleratiile si reducand rezistenta la inaintare, consumul de combustibil si emisiile de CO2
video-overla

INTELIGENTA IN MISCARE

Modelul XJ se remarca prin designul si solutiile tehnice utilizate. Fata modelului este autentica si indrazneata, cu o grila de radiator verticala, impozanta. Grila este incadrata de farurile cu LED eficiente, cu lumini de zi cu design „dublu J”.

video-overla

USOR DE RECUNOSCUT DIN ORICE UNGHI


In partea din spate, lampile remarcabile cu lumini de pozitie cu LED in forma de J si tevile de esapament elipsoidale accentueaza puterea si agilitatea modelului XJ.

video-overla

PLAFON PLONJANT

Luneta modelului XJ se continua pe partile laterale, pentru a crea un plafon plonjant, care evidentiaza silueta lunga, joasa si lata.

video-overla

XJ R-SPORT

XJ R-Sport include elemente de design dinamice, cum ar fi grila de radiator si masca spate de culoare negru lucios, precum si un difuzor in fata, praguri de tip „R” si spoiler spate.