video-overla

EXPERIENTA LA VOLAN

Descoperiti rafinamentul modelului XJ cu motoare exceptionale, o transmisie foarte rapida si o gama de sisteme avansate de asistenta pentru sofer

XJ asigura confortul si rafinamentul unui automobil de lux si performantele si senzatiile
pe care le intalnim la un automobil sportiv.

PUTERNIC, AGIL, INTELIGENT

XJ este propulsat de o gama de motoare exceptionale, proiectate pentru a se adapta unor stiluri de condus diferite, dar care asigura intotdeauna performante exceptionale. Toate modelele sunt echipate cu transmisie cu 8 trepte ce asigura o schimbare foarte lina a treptelor de viteze, un raspuns imbunatatit si un consum redus de combustibil

FRUMUSETE, FORTA SI SIGURANTA

Constructia integrala din aluminiu a caroseriei este rezistenta, extrem de rigida si foarte usoara. Caroseria autoportanta realizata integral din aluminiu este nituita si nu are nici macar un singur punct de sudura, pentru a fi cea mai usoara la aceasta clasa.

Raportul putere-greutate favorabil asigura imbunatatirea performantelor, iar structura autoportanta asigura o rigiditate sporita, pentru o manevrabilitate si o siguranta imbunatatite.

original-image
video-overla

L4 PE BENZINA TURBO, DE 2,0 LITRI SI 240 CP

Beneficiati de economia si performantele unui motor cu 4 cilindri si de rafinamentul si raspunsul specifice de regula unui motor cu 6 cilindri. Acest motor modern, supraalimentat, asigura o manevrabilitate excelenta, cu un cuplu mare disponibil la turatii mici, si poate fi valorificat pe o plaja larga de turatie. Dezvolta o putere de 240 CP si un cuplu de 340 Nm, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza 7,9 secunde (0-60 mph - 7,5 secunde).

Consum de combustibil (in ciclu combinat): 8,5 l/100km (33,2 mpg)

Emisii de CO2: 199 g/km

Transmisie: automata cu 8 trepte si sistem stop/start inteligent

video-overla

V6 TURBODIESEL DE 3,0 LITRI SI 300 CP

Noul motor diesel Jaguar de 3,0 litri si 300 CP ofera performante si economie imbunatatite, cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6,2 secunde (0-60 mph in 5,9 secunde).

Consum de combustibil (in ciclu combinat): 5,7 l/100km (49,6 mpg)

Emisii de CO2: 149g/km

Transmisie: automata cu 8 trepte si sistem stop/start inteligent

video-overla

V6 PE BENZINA SUPRAALIMENTAT, DE 3,0 LITRI SI 340 CP

Descoperiti arhitectura sofisticata a motorului Jaguar V6 pe benzina, supraalimentat. Beneficiati de putere si performante sporite, cu o gama de tehnologii de imbunatatire a eficientei si admisiei si de reducere a consumului de combustibil, cum ar fi injectia directa si distributia variabila. Cu o putere de 340 CP si un cuplu de 450 Nm, accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai 5,9 secunde (0-60 mph in 5,7 secunde).

Consum de combustibil (in ciclu combinat): 9,1 l/100km (31,0 mpg)

Emisii de CO2: 211 g/km

Transmisie: automata cu 8 trepte si sistem stop/start inteligent

video-overla

V6 PE BENZINA SUPRAALIMENTAT, DE 3,0 LITRI SI 340 CP, AWD

Motorul V6 pe benzina supraalimentat, de 3,0 litri si 340 CP, cuplat la tractiunea integrala (AWD), confera soferului incredere, in toate conditiile de deplasare. Asigura o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6,4 secunde (0-60 mph in 6,1 secunde).

Consum de combustibil (in ciclu combinat): 9,8 l/100km (28,8 mpg)

Emisii de CO2: 234 g/km

Transmisie: automata cu 8 trepte si sistem stop/start inteligent

video-overla

CONFORT SI CONTROL

Suspensia adaptiva dinamic monitorizeaza vehiculul de pana la 500 de ori pe secunda si variaza rata de amortizare in functie de conditiile de deplasare. Aceste reglaje rapide permit reducerea ruliului si imbunatatirea stabilitatii si controlului, fara o reducere a confortului la rulare.

video-overla

COMENZI ERGONOMICE

Transmisia automata cu 8 trepte a modelului XJ este controlata cu ajutorul selectorului de viteze rotativ Jaguar, care iese din consola centrala dupa apasarea butonului „Start”. Jaguar Drive Control ofera 2 moduri de condus - modul dinamic asigura acceleratii mai rapide, iar modul iarna asigura mai multa progresivitate in conditii de carosabil alunecos.

MANEVRABILITATE SI CUPLU IMBUNATATITE

Diferentialul electronic activ gestioneaza modul de transmitere a cuplului motor catre rotile din spate. Controlul complet electronic al autoblocantului diferentialului puntii spate permite sistemului aplicarea aproape instantanee a intregului cuplu de blocare, pentru a limita patinarea rotilor, a maximiza tractiunea si a asigura un control imbunatatit.

video-overla

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguar All Surface Progress Control (ASPC) este un sistem de control al vitezei de croaziera, care functioneaza la viteze cuprinse intre 2 si 19 mph. Acesta permite modelului XJ sa faca fata conditiilor de aderenta redusa, indiferent de vreme, si permite soferilor sa se concentreze asupra manevrarii vehiculului. De asemenea, sistemul include o functie de asistenta la pornirea de pe loc, care permite modelului XJ sa porneasca de pe loc fara pierderi de aderenta in conditii de asistenta redusa, precum si o functie de asistenta la coborarea pantelor, care controleaza viteza vehiculului pe pante mai abrupte.

aguar XJ — седан в своей наивысшей форме. Это безупречное сочетание передовых технологий, спортивной динамики и впечатляющей роскоши. Создайте свой идеальный Jaguar XJ с помощью нашего конфигуратора.

video-overla

XJ este o adevarata limuzina de lux. O combinatie perfecta intre tehnologia avansata, sportivitate si lux desavarsit. Creati-va modelul XJ perfect, cu ajutorul configuratorului