XJ

XJ este limuzina de lux Jaguar, o combinatie perfecta intre tehnologie avansata, sportivitate si lux desavarsit.

video-overla

EMISII DE CO2 g/km
149

CONSUM DE COMBUSTIBIL in ciclu combinat mpg (l/100 km)
De la 49,6 (5,7)

XJ redefineste conceptul de automobil de lux. Este o combinatie impresionanta intre stil, lux si putere. Asigura agilitate si o experienta dinamica la volan, de neegalat. Iar pentru pasageri, un confort desavarsit.

XJ dispune in echiparea standard de faruri si lampi spate cu LED , precum si de alte echipamente.

Niciun automobil nu arata si nu se conduce ca modelul XJ.

EXPLORATI INTERIORUL MODELULUI XJ

Tapiterie din piele granulata Cashew Bond si parte superioara plansa de bord Truffle, capitonaj plafon Ivory Morzine, ornamente din lemn de trandafir satinat si mochete Truffle.

video-overla
video-overla

AMPATAMENT STANDARD SAU LUNG

Toate modelele XJ reprezinta mediul perfect pentru munca sau petrecerea timpului liber, atat in varianta cu ampatament standard (SWB), cat si cu ampatament lung (LWB). Modelele LWB se remarca si prin spatiul pentru picioare, mai mare de 1 metru, si tinuta de drum specifica unei limuzine, cu setari modificate ale suspensiei pneumatice, care asigura un confort imbunatatit.

DESIGN SPORTIV

Stilul autentic al modelului XJ se remarca prin grila de radiator verticala, impozanta, farurile cu LED puternice si lampi spate cu LED elegante, cu design in dungi special. Personalitatea puternica a modelului XJ este reflectata de linia joasa si lata si de centura lunga si inalta a caroseriei.

video-overla

INTERIOR RELAXANT

Foarte luxos, cu o calitate a fabricatiei prin care se distinge clar de concurenta. Intr-un model XJ nu doar calatoriti, ci beneficiati de conditii depline de confort.

video-overla

PUTERNIC, ALERT, INTELIGENT

Toate motoarele modelului XJ ofera o imbinare perfecta intre performante, rafinament si eficienta. Gama include un motor V6 turbodiesel si 4 motoare pe benzina. Motoarele pe benzina includ variantele cu 4 cilindri turbo, de 2,0 litri si 240 CP, V6 supraalimentat de 3,0 litri si puternicul V8 supraalimentat de 5,0 litri si 550 CP, care echipeaza modelul XJR. Toate motorizarile dispun de sistem start/stop inteligent, care permite reducerea suplimentara a consumului de combustibil si a emisiilor de CO2.

video-overla

FRUMUSETE, FORTA SI AGILITATE

Constructia integrala din aluminiu a caroseriei nu este numai puternica si rigida, ci si extrem de usoara. Caroseria autoportanta realizata integral din aluminiu este nituita si nu are nici macar un singur punct de sudura, fiind astfel una dintre cele mai usoare la aceasta clasa. Raportul putere-greutate favorabil asigura imbunatatirea performantelor, iar structura autoportanta asigura o rigiditate sporita, pentru o manevrabilitate si o siguranta imbunatatite.

video-overla

SISTEMUL MULTIMEDIA

Cel mai performant sistem multimedia Jaguar - InControl Touch Pro este disponibil in echiparea standard a tuturor modelelor XJ. Acesta dispune de un ecran tactil cu diagonala de 8” amplasat pe consola centrala si de un grup de instrumente HD, personalizabil, cu diagonala de 12,3”, care include interfete lizibile. Alte echipamente inovatoare includ un sistem de navigatie care memoreaza calatoriile frecvente si un hard disk cu o capacitate de 10 GB, pentru stocarea fisierelor media.

*In functie de piata

video-overla

EXPLORATI GAMA DE MODELE

Explorati gama XJ si descoperiti combinatia perfecta de performante, manevrabilitate si confort.