video-overla

TEHNOLOGIE INCORPORATA

Sistemele avansate de asistenta pentru sofer ale modelului XJ se asigura ca sunteti intotdeauna conectat, informat si relaxat.

XJ este echipat cu o gama de sisteme InControl si de asistenta pentru sofer standard si optionale, care confera soferului un plus de siguranta si confort. De asemenea, toate modelele XJ sunt echipate standard cu InControl Touch Pro, cel mai rapid si mai avansat sistem multimedia Jaguar de pana acum. Alaturi de InControl Touch Pro puteti comanda InControl Connect Pro, care asigura o gama completa de servicii Pro ce imbunatatesc functionalitatea sistemului InControl Touch Pro.

SISTEMUL MULTIMEDIA


Toate modelele XJ sunt echipate cu sistemul multimedia Jaguar de ultima generatie, InControl Touch Pro. Acesta este comandat de un sistem Intel cu 4 nuclee pe un chip (SoC), care duce la alt nivel notiunea de conectivitate. Sistemul interactioneaza perfect cu un smartphone, pentru a oferi o gama de servicii care imbunatatesc experienta la bord, prin asigurarea conectivitatii in timpul deplasarii.

video-overla

INCONTROL PRO SERVICES


InControl Pro Services asigura date in timp real despre trafic, pretul combustibililor, locurile de parcare libere si redirectionare in timp real, pentru a se asigura ca ajungeti la timp la destinatie. De asemenea, puteti vedea hartile din satelit sau la nivel de strada. Sistemul Wi-Fi de la bord asigura un hotspot Wi-Fi permanent, care permite pasagerilor sa conecteze wireless la internet o serie de dispozitive.

video-overla

INCONTROL ROUTE PLANNER


InControl Route Planner utilizeaza aplicatia de planificare a traseului instalata pe telefonul iPhone sau Android, pentru a asigura integrarea perfecta a telefonului si a permite navigatia de la punctul de plecare pana la destinatie - de la drumul pana la masina la traseul urmat (daca este selectat) si la utilizarea transportului public. Astfel, puteti utiliza smartphone-ul pe toata durata calatoriei.

video-overla

REMOTE PREMIUM

Atunci cand nu va aflati la volan, InControl Remote Premium permite conectarea modelului XJ cu ajutorul unui smartphone. Puteti seta de la distanta sistemul de climatizare pentru a incalzi sau raci habitaclul, prin pornirea motorului inainte de inceperea calatoriei. De asemenea, puteti inchide si deschide vehiculul si puteti utiliza functia „bip si flash” pentru a stabili locatia acestuia.

video-overla

INCONTROL APPS

InControl Apps include o gama de aplicatii Jaguar specifice, care pot fi utilizate pe vehicul cu ajutorul unui telefon. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati pe smartphone aplicatia InControl Apps compatibila. Apoi puteti conecta telefonul cu ajutorul portului USB, pentru a afisa ecranul acestuia pe ecranul tactil al vehiculului.

video-overla

COMENZI DE LA ECRANUL TACTIL

Centrul de comanda al modelului XJ este ecranul tactil. Aceasta interfata noua si foarte intuitiva poate fi personalizata si include gesturi specifice utilizarii unui smartphone sau unei tablete - apasati, prindeti si trageti pentru o utilizare rapida si exacta.

PANOU DE BORD VIRTUAL


Panoul de bord virtual in format HD al modelului XJ aduce informatiile in prim plan - ecranul HD TFT cu diagonala de 12,3” inlocuieste grupul de instrumente conventional. Acest afisaj virtual performant, cu mai multe interfete, imbina o interfata grafica intuitiva cu functii avansate, pentru a spori placerea de a conduce. Puteti alege una dintre cele patru teme presetate pentru afisaj sau navigatie pe ecran complet cu harti in format 3D, in functie de preferintele personale.

video-overla

SISTEM MULTIMEDIA SPATE

Sistemul multimedia spate, disponibil optional, include ecrane HD performante, cu diagonala de 10,2”, ce pot fi utilizate separat. Formatul 16:9 al ecranelor permite vizualizarea in bune conditii a filmelor. Iar echiparea cu casti wireless, telecomanda si porturi USB si HDMI, care accepta utilizarea mai multor tablete si smartphone-uri, permite conectarea fara probleme a tuturor pasagerilor.

video-overla

SISTEMUL AUDIO

XJ ofera o gama de sisteme audio care va permite sa ascultati muzica favorita. Sistemul audio Jaguar are o putere de 250 W si dispune de 8 difuzoare. XJ mai poate fi echipat cu inca 3 sisteme, proiectate impreuna cu expertii britanici in domeniul sistemelor audio de la Meridian, care ofera performante imbunatatite: sistemul audio digital surround Meridian de 380 W, sistemul audio digital surround Meridian de 825 W si sistemul audio digital Meridian de 1300 W.

Toate dispun de tehnologii avansate, cum ar fi o aplicatie de procesare a semnalului digital (DSP), pentru a asigura un sunet stereo sau surround extraordinar in habitaclu si a optimiza fiecare element al sistemului, precum si de corectie a sunetului, pentru a imbunatati semnificativ claritatea si calitatea auditiei.

SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER


video-overla

SENZORI DE PARCARE

Sistemele avansate de asistenta pentru sofer va permit sa va concentrati asupra condusului si reduc stresul la parcare. Controlul distantei la parcare 360o este un sistem proiectat pentru a va avertiza cu privire de obstacolele aflate in apropierea modelului XJ, atunci cand intrati sau iesiti dintr-un loc de parcare. Pentru un plus de incredere, sistemul de camere video perimetrale afiseaza pe ecranul tactil central imagini de la pana la 5 camere video pozitionate pe vehicul.

video-overla

CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA LA DEPLASAREA IN COLOANA

Pentru o deplasare lipsita de griji pe distante lungi, controlul adaptiv al vitezei de croaziera mentine o distanta presetata intre dvs. si vehiculul din fata. Asistenta la deplasarea in coloana permite modelului XJ sa se opreasca complet si automat intr-un blocaj de trafic.

video-overla

RECUNOASTERE INDICATOARE RUTIERE

XJ monitorizeaza pentru dvs. si indicatoarele rutiere. Tehnologia de recunoastere a indicatoarelor rutiere detecteaza indicatoarele de restrictie de viteza si poate afisa informatiile in cadrul grupului de instrumente.

video-overla

DETECTARE APROPIERE VEHICUL SI MONITORIZARE UNGHI MORT

Tehnologia avansata de monitorizare a unghiului mort va avertizeaza cu privire la vehiculele care se apropie cu viteza sau daca in unghiul mort se afla un vehicul.

video-overla

SIGURANTA IMBUNATATITA

XJ este proiectat pentru a asigura o siguranta maxima atat in timpul deplasarii, cat si al stationarii. Alarma si sistemul de imobilizare sunt disponibile in echiparea standard. Puteti utiliza butucul cheii pentru a inchide de la distanta sau pentru a inchide dublu modelul XJ sau, alternativ, puteti face acest lucru de la un buton discret amplasat pe manerul usii. Usile pot fi programate pentru a se inchide automat la atingerea unei viteze presetate, dupa ce porniti de pe loc.

XJ este o adevarata limuzina de lux. O combinatie perfecta intre tehnologia avansata, sportivitate si lux desavarsit. Creati-va modelul XJ perfect, cu ajutorul configuratorului
video-overla