ACTUALIZARI SOFTWARE WIRELESS

ACTUALIZARI SOFTWARE WIRELESS

INTOTDEAUNA CONECTAT, INTOTDEAUNA LA ZI

Jaguarul dvs. avansat din punct de vedere tehnologic se actualizeaza de la distanta, la fel ca telefonul inteligent. Datorita tehnologiei software-over-the-air a vehiculului, va fi intotdeauna la zi si pregatit pentru deplasare. Folosind conexiunea de date incorporata de la Jaguar, se poate descarca automat cel mai recent software, fara niciun cost suplimentar. Actualizarile nu trebuie efectuate imediat - puteti programa o actualizare inainte cu pana la doua saptamani, la o ora care va convine.

CUM SA INSTALATI ACTUALIZAREA DE SOFTWARE

PASUL 1 - INCEPETI ACTUALIZAREA

PASUL 1 - INCEPETI ACTUALIZAREA

Cand este disponibila o actualizare, se afiseaza un mesaj pe ecranul tactil cu doua optiuni: „Update now” (Actualizati acum) sau „Schedule” (Programati). Daca este necesar, acceptati termenii si conditiile de utilizare pentru a continua.
PASUL 2 - INSTALATI

PASUL 2 - INSTALATI

Cand sunteti pregatiti sa incepeti, apasati pe „Update now” (Actualizati acum). Pentru anumite actualizari, vehiculul trebuie sa fie oprit, blocat si cu alarma activata inainte sa poata incepe actualizarea. in acest caz, nu va veti putea utiliza vehiculul atata timp cat are loc instalarea. Jaguarul dvs. va va informa cand este necesar acest tip de actualizare.
PASUL 3 - PROGRAMATI

PASUL 3 - PROGRAMATI

Daca pentru actualizare este necesara oprirea vehiculului, o puteti programa la un moment convenabil. Actualizarile pot fi programate inainte cu doua saptamani.
PASUL 4 - FINALIZATI

PASUL 4 - FINALIZATI

La finalizarea actualizarii, veti primi o notificare pe ecranul tactil, care va informeaza ca instalarea s-a realizat cu succes. Acum puteti beneficia de cel mai recent software pentru jaguarul dvs.

NOTE DE VERSIUNE PENTRU ACTUALIZAREA DE SOFTWARE

Vedeti continutul fiecarei versiuni de software accesand linkurile de mai jos:

OPEN ALL
OS 2.0.1
OS 2.0.2
OS 2.0.3
OS 2.0.4
OS 2.0.5
OS 2.0.6

ACTUALIZARI AUTOMATE

Pentru majoritatea actualizarilor de software trebuie sa le acceptati intai manual inainte de a incepe instalarea. Cu toate acestea, Jaguarul dvs. se va actualiza uneori singur pentru a asigura siguranta, securitatea sau intretinerea sistemelor. Pentru actualizarile automate nu trebuie sa faceti nimic, pe ecranul tactil nu apare nicio notificare si puteti conduce ca de obicei.