SISTEMUL AUDIO MERIDIAN™ PENTRU JAGUAR

Un sistem audio la fel de performant ca modelul Jaguar pe care il conduceti.
SISTEMUL AUDIO MERIDIAN™ PENTRU JAGUAR

O CALITATE A AUDITIEI LA NIVELUL UNEI SALI DE CONCERT

Ascultati muzica preferata la o calitate a auditiei cum nu ati mai intalnit pana acum, cu ajutorul sistemului audio performant Meridian. Sistemul audio si difuzoarele amplasate strategic permit tehnologiilor inovatoare sa asigure intreaga rezonanta si claritate a unei sali de concert. Cu tehnologia TrifieldTM, disponibila optional si corectia sunetului in habitaclu, care compenseaza intre diferitele suprafete si texturi, sistemul audio britanic Meridian†† va permite sa simtiti ritmul muzicii, cu o calitate exceptionala a auditiei, inalte clare si joase patrunzatoare.

SISTEM AUDIO MERIDIAN

SISTEM AUDIO MERIDIAN

Condusul unui model Jaguar in timp ce ascultati muzica la o calitate excelenta a auditiei este una dintre cele mai mari placeri ale vietii. Cu pana la 14* difuzoare amplasate in mod strategic, o putere de 380 W si un subwoofer cu 2 canale, ofera claritate si fidelitate pentru toti pasagerii. Sunt disponibile 2 versiuni, in functie de tipul sistemului multimedia; Touch sau Touch Pro.

*Numarul de difuzoare si puterea acestora depinde de modelul Jaguar selectat. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul local.
SISTEM AUDIO SURROUND MERIDIAN

SISTEM AUDIO SURROUND MERIDIAN

Pentru intensitatea emotionala a unei sali de concert la bordul unui model Jaguar, sistemul audio Meridian Surround include 20* de difuzoare in fata, in spate si pe laterale, cu o putere totala de 825 W si subwoofer cu 2 canale, corelate cu ajutorul tehnologiei Trifield. Trifield este o tehnologie speciala Meridian, care coreleaza canalele central si surround si canalele stanga si dreapta, pentru a asigura soferului si pasagerilor cea mai buna calitate a sunetului.

*Numarul de difuzoare si puterea acestora depinde de modelul Jaguar selectat. In imagine este prezentat modelul XE Pure cu sistem audio Meridian Surround. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul local.
SISTEM AUDIO MERIDIAN SIGNATURE

SISTEM AUDIO MERIDIAN SIGNATURE

Sistemul audio Meridian Signature asigura o calitate atat de buna a auditiei, incat daca inchideti ochii puteti sa va imaginati ca sunteti intr-o sala de concert. Pana la 26 de difuzoare*, subwoofer-ul cu 2 canale, puterea de 1300 W si tehnologia Trifield disponibila in premiera pentru un automobil sporesc, de asemenea, senzatia de spatiu in habitaclu.

*Numarul de difuzoare si puterea acestora depinde de modelul Jaguar selectat. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul local.

INOVATIILE TEHNICE ALE SISTEMULUI AUDIO MERIDIAN

PROCESARE DIGITALA A SUNETULUI

PROCESARE DIGITALA A SUNETULUI

Toate difuzoarele Meridian utilizeaza tehnologia de procesare digitala a semnalului (DSP). Aceasta cumuleaza toate elementele sistemului audio, pentru a recrea o experienta autentica.
CORECTIE SUNET DIN HABITACLU

CORECTIE SUNET DIN HABITACLU

Prin analizarea formei, acusticii si rezonantei habitaclului, tehnologia Meridian de corectie sunetului din habitaclu elimina interferentele provocate de zgomotele nedorite. Un algoritm avansat asigura o calitate deosebita a auditiei.
CORELARE DIGITALA A VARIATIILOR

CORELARE DIGITALA A VARIATIILOR

Pentru o experienta audio in habitaclu care sa se ridice la nivelul luxului si rafinamentului Jaguar, corelarea digitala a variatiilor asigura conversia lina si fara intreruperi a semnalului digital.
TRIFIELD<sup>†</sup>

TRIFIELD

Tehnologia Trifield Meridian asigura o calitate excelenta a auditiei si coreleaza perfect canalul central, canalele surround si canalele stanga/dreapta, pentru a asigura o calitate consecventa a auditiei.

PARTENERIATE

MERIDIAN SI JAGUAR

MERIDIAN SI JAGUAR

Parteneriatul dintre Meridian si Jaguar a permis realizarea celor mai performante si rafinate sisteme audio britanice. Pentru o experienta audio autentica la bordul modelului Jaguar, Meridian dezvolta tehnologii inovatoare si ofera o calitate deosebita a sunetului 3D la bordul vehiculelor. Toate elementele isi aduc aportul, de la inovatiile tehnologice, la pozitionarea precisa a difuzoarelor in habitaclu.
ISTORIA MERIDIAN

ISTORIA MERIDIAN

Fondata in anul 1977 la Cambridgeshire, Anglia, Meridian Audio creeaza sisteme audio hifi de inalta performanta, in parteneriat cu Jaguar. Meridian a fost deschizatoare de drumuri in multe privinte, cum ar fi difuzoarele active si primul procesor digital de sunet surround din lume. Tehnologia audio Meridian este adaptata habitaclului fiecarui model Jaguar in parte si asigura soferilor o calitate deosebita a auditiei la bordul vehiculului.