CONFIGURATI SISTEMUL MULTIMEDIA JAGUAR

CONFIGURATI SISTEMUL MULTIMEDIA JAGUAR

Bine ati venit in universul conectivitatii Jaguar1. Aici va vom ajuta sa activati si sa utilizati cele mai importante functii si caracteristici ale contului dumneavoastra InControl, inclusiv sistemul multimedia si aplicatiile de la distanta pentru smartphone.

IDENTIFICATI SISTEMUL MULTIMEDIA PENTRU A PUTEA INCEPE

CONFIGURAREA SISTEMULUI PIVI & PIVI PRO

Pentru a beneficia de serviciile cu conectare online si abonamentele Jaguar, va trebui mai intai sa configurati sistemul multimedia si sa va creati conturile InControl si InControl Navigation.
CONFIGURAREA SISTEMULUI PIVI & PIVI PRO

1 Pivi, Pivi Pro si functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi Pro si InControl, precum si disponibilitatea acestora depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii necesita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care necesita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Termenii si conditiile complete pot fi consultate aici.