APLICATIA REMOTE

APLICATIA REMOTE

Aplicatia Remote1, 2 va ofera vizibilitate si control cu privire la starea si securitatea modelului dumneavoastra Jaguar, direct de pe smartphone. 


Disponibila prin intermediul pachetului de abonare Remote.

PRELUATI CONTROLUL DE ORIUNDE

CONTROL CLIMATIZARE DE LA DISTANTA

Pregatiti din timp modelul Jaguar, prin setarea temperaturii in vederea asigurarii confortului soferului si pasagerilor, chiar atunci cand va urcati in vehicul.

INFORMATII DESPRE STAREA VEHICULULUI

Consultati nivelul combustibilului sau autonomia in modul electric, starea usilor, geamurilor si sistemelor de inchidere. Consultati ultima pozitie de parcare a vehiculului si gasiti drumul de intoarcere la acesta, cu ajutorul directiilor de deplasare pentru pietoni.

AVERTIZARI PRIVIND INTRETINEREA VEHICULULUI

Accesati problemele privind intretinerea ‑ cum ar fi nivelul scazut al lichidelor ‑ si obtineti recomandari cu privire la solutionarea acestora rapid si eficient.

ISTORICUL CALATORIILOR

Inregistreaza automat istoricului calatoriilor, inclusiv traseul si statistici privind kilometrajul. Aceste informatii pot fi exportate pe e-mail in format Excel, in vederea raportarii cheltuielilor.

REAMINTIRE INCUIERE VEHICUL

Daca modelul dumneavoastra Jaguar a stat descuiat mai mult de 15 minute, va vom avertiza prin intermediul unei notificari pe smartphone si cu optiunea de a incuia usile de la distanta, din locatia unde va aflati.

ACTIONARE DE LA DISTANTA CLAXON SI SEMNALIZATOARE

Gasiti modelul dumneavoastra Jaguar in aglomeratie, prin aprinderea luminilor de avarie, fazei scurte si activarea unui avertizor sonor.

INCUIERE SI DESCUIERE DE LA DISTANTA

Incuiati sau descuiati usile, armati alarma, pliati oglinzile laterale, inchideti geamurile si aprindeti luminile de avarie - toate prin apasarea unui buton.

RESETARE DE LA DISTANTA ALARMA

Daca alarma vehiculului se declanseaza, o avertizare pe smartphone va permite sa o resetati intr-o clipa.

1Poate fi descarcata din magazinul de aplicatii Apple sau de pe Google Play, pentru majoritatea smartphone-urilor cu sistem de operare AndroidTM si AppleTM iOS. Aplicatia Jaguar Remote necesita conectare la retea, un smartphone compatibil, un cont InControl si un abonament Remote. Pentru a continua utilizarea functiei respective dupa terminarea perioadei de abonament initiale, va rugam sa reinnoiti abonamentul si sa platiti taxele de reinnoire aplicabile.  


2Functiile si optiunile InControl si disponibilitatea acestora depind de piata - pentru disponibilitatea si conditiile complete de pe piata locala, luati legatura cu dealerul dumneavoastra Anumite functii necesita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care necesita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Termenii si conditiile complete pot fi consultate aici.  


3Disponibil numai pe anumite piete.