ROTI SI ANVELOPE DE IARNA

DOVEDIT SI PREGATIT

Va prezentam rotile si anvelopele de iarna originale Jaguar.


Testat la extreme în unele dintre cele mai aspre medii reci și umede din lume pentru a-si castiga statutul de originalitate. Dacă pot performa acolo, se pot descurca cu transformarile iernii.

TESTARE DE MARE VITEZA PENTRU PISTA UMADA

Pentru a asigura cea mai puternica aderenta posibila chiar si pe ploaie abundenta.

TESTAREA TEMPERATURII

Pentru a demonstra ca rotile noastre pot rezista la temperaturi de la -40°C pana la 80°C și conditii de umiditate relativa de 100%.

TESTAREA BORDURILOR ???

Testarea roților într-o bordură de 150 mm la 40 km/h, pentru a se asigura ca pot rezista la impacturi accidentale si pot mentine integritatea structurala.

DOVEDIT CA OPRESTE MAI DEVREME

A fi capabil sa va opriti rapid si sa aveti control devine si mai important pe vreme rece si umeda. S-a dovedit ca anvelopele de iarna Jaguar Approved au o distanta de oprire semnificativ mai scurta decat anvelopele noastre de vara in conditii de iarna – reducand distanta de franare cu pana la 64% atunci cand un vehicul circula cu o viteza de 60 km/h pe un drum inghetat.*


Deci, atunci cand temperaturile scad, vei putea conduce cu incredere.

DOVEDIT CA OPRESTE MAI DEVREME

EU-APPROVED

Anvelopele de iarnă Jaguar Approved poarta doua marcaje de calitate aprobate care sunt standardizate, controlate si aprobate de autoritatile UE – „M+S” si pictograma „3-Peak Mountain Snow Flake” – indeplinesc standardele de performanta meteorologica nefavorabila.

NOROI + ZAPADA
3-PEAK MOUNTAIN SNOW FLAKE

CONTACTATI-NE

Alegeti cu incredere roti si anvelope de iarna pentru vehiculul dumneavoastra. Vorbiti cu echipa noastra astazi.

ACCESORII

Personalizati-va modelul Jaguar cu o gama larga de accesorii special concepute pentru vehiculul dumneavoastra.
ACCESORII

*Rezultatele testelor se bazeaza pe o comparatie a anvelopelor de vara si de iarna atunci cand sunt montate pe F-PACE in timp ce conduceti pe o suprafata de gheata gradata la o viteza de 60 km/h.