PARTENERI OFICIALI

ONE ALL SPORTS

ONE ALL SPORTS

Motorsportul este un amestec de viteza, stil si adrenalina. Cu peste 2 decenii de experienta in domeniul articolelor si accesoriilor sportive, One All Sports s-a dezvoltat de-a lungul timpului si realizeaza articole promotionale de foarte buna calitate pentru lumea sporturilor cu motor. Sunt experti in preluare si ambalare pentru comertul electronic si dispun de o colectie de produse exclusiviste, comercializate numai de One All Sports. One All Sports se bucura foarte mult sa fie alaturi de Panasonic Jaguar Racing pentru urmatorul (al cincilea) sezon al campionatului ABB FIA Formula E si pentru sezonul de debut al campionatului Jaguar I‑PACE eTROPHY.
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Peste 50 de ani de pionierat in domeniul sigurantei si performantelor sporturilor cu motor inseamna pentru Alpinestars aniversarea a 55 de ani de parteneriat la cel mai inalt nivel al curselor profesioniste, ca prim furnizor de pantofi de curse, echipamente si articole de protectie, cu o pozitie consolidata in timp. Continuarea inovatiilor prin cercetare tehnologica, design si dezvoltare, cu centre moderne in Europa si SUA si un program de dezvoltare pentru sporturi auto implementat la nivel international, Alpinestars este un furnizor important pentru toate campionatele de sporturi cu motor ce se bucura de popularitate. Produsele care asigura confort si respirabilitate in cockpit-ul aglomerat, reduc oboseala pilotului si il ajuta sa ramana concentrat. Un obiectiv. O viziune.
SABELT

SABELT

Fondata in 1972, compania Sabelt este lider mondial in dezvoltarea si productia de scaune auto, centuri de siguranta, echipamente pentru sporturi cu motor, pentru curse auto si aplicatii speciale, inclusiv sisteme de fixare a bagajelor. Calitatea produselor Sabelt este rezultatul activitatilor intensive de cercetare-dezvoltare si testarii dinamice interne (CEE si FIA), care ne permit sa obtinem cel mai ridicat nivel de performante si siguranta. Pe parcursul sezonului, Sabelt furnizeaza pentru campionatul Jaguar I‑PACE eTROPHY scaunul GT-625 (cod de omologare 8862), cu prinderi laterale speciale, volane, centuri de siguranta performante, cu dispozitive de tensionare din aluminiu si plase pentru protectia capului amplasate in dreptul geamului.