EXPLORATI JAGUAR E‑PACE

EXPLORATI JAGUAR E‑PACE

ROBUSTETE SI ARMONIE

Exterior sculptat si atitudine asertiva. Farurile avansate cu faza lunga cu LED completeaza perfect monograma eleganta de culoare negru lucios.

E-Pace 24MY
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA

FINISAJE ELEGANTE

Toate elementele interioare sunt finisate cu maximum de atentie; de la cusatura stil bila de cricket la modelul monogramei, stantat pe comenzile rotative, inscriptia Coventry de pe scaune si sigla Jaguar de pe tetiere.
CONFIGURATOR

PUTERE SI AGILITATE

Testati performantele electrice generate de tehnologia Jaguar.

MODURI DE CONDUS INTELIGENTE

Modul hibrid optimizeaza eficienta. Modul economisire maximizeaza incarcarea bateriei, in vederea utilizarii modului EV – perfect pentru zonele urbane cu restrictii de noxe.
AUTONOMIE ELECTRICA
INCARCARE INTELIGENTA

SPECIFICATII

0-100 KM/H

7,3secunde

0-100 km/h in 7,3 secunde, pentru Jaguar E-PACE P270e.

PUTERE MAXIMA

269CP

198 kW pentru Jaguar E-PACE P270e.

EMISII (MINIM)

31g/km ††

Zero emisii de noxe in modul EV.

VOLUM PORTBAGAJ

601litri

Volum total volumul masurat prin simularea umplerii portbagajului cu lichid.

MANEVRABILITATE SPORTIVA

Raspundeti in timp real provocarilor traseului. Sistemul Adaptive Dynamics disponibil optional pe modelul E-PACE adapteaza in mod automat suspensia, schimbarea vitezelor si directia vehiculului, pentru a optimiza experienta la volan. Maximizati controlul cu ajutorul modului dinamic configurabil, adaptat stilului dvs. de condus.

INCREDERE IN ORICE SITUATIE

Configurati performantele modelului Jaguar E-PACE, prin selectarea uneia dintre cele 4 setari JaguarDrive Control. Prioritizati performantele, confortul sau eficienta. In conditii meteo nefavorabile, selectati modul ploaie, gheata sau zapada, pentru a regla automat setarile motorului si franelor, in vederea maximizarii aderentei.

CONECTIVITATE SI CONFORT

Conectivitate fara cusur. Tehnologie in sprijinul soferului.

PASTRATI LEGATURA

Partenerul de drum in care puteti avea incredere deplina. Bucurati-va de sistemul Pivi Pro1 cu ecran tactil curbat de 11,4 inch si comanda vocala Alexa. Mentineti toate functiile la zi, cu actualizari software prin Wi-Fi.

AER CURAT

Sistemul optional de purificare a aerului din habitaclu masoara calitatea aerului si, in acelasi timp, scaneaza si filtreaza activ aerul admis de substantele poluante, precum praful si polenul.

INFORMATI-VA

Nu va abateti privirea de la drum. Alegeti afisajul interactiv configurabil pentru sofer (IDD) de 12,3 inch si afisajul pe parbriz, care va ofera rapid toate informatiile relevante.

ASISTENTA SOFER

Selectati din gama de sisteme care asigura un condus si o parcare mai usoare. Puteti accesa modul de asistenta pentru sofer direct, de pe volanul actualizat.

VIZIBILITATE PERFECTA

Supravegheati zona din spate, cu ajutorul oglinzii retrovizoare interioare ClearSight.5 Indiferent daca este vorba despre bagaje sau pasagerii inalti din spate, imaginea live va tine la curent cu situatia.
CONFIGURATOR

EXPLORATI IN CONTINUARE

MODELE

MODELE

Explorati intreaga gama de modele si specificatii.
PREZENTARE

PREZENTARE

Versatilitate de neegalat si design inconfundabil Jaguar.

††Consultati valorile WLTP

Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.


1Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

2Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3Vehiculul este pregatit pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.android.com/auto/.

4Numai pentru smartphone-urile compatibile.

5Echipament optional. In functie de reglementarile locale. Daca utilizatorii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale nu pot regla cu usurinta imaginea digitala din spate oferita de sistemul ClearSight, pot reveni oricand la modul oglinda retrovizoare.


Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) si de piata sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.


Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.


Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Amazon, Alexa si toate siglele asociate sunt marci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliatilor sai. Anumite functii Alexa depind de tehnologia inteligenta existenta la domiciliu. Utilizarea Amazon Alexa necesita un cont Amazon.


MeridianTM este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay este o marca comerciala a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.


Android Auto este o marca comerciala a Google LLC.