JAGUAR I-PACE CU PROPULSIE ELECTRICA

JAGUAR I-PACE CU PROPULSIE ELECTRICA


Castigator al titlului masina anului,
al premiului anual pentru design auto si
pentru cel mai ecologic vehicul din lume*, Jaguar I-PACE
se remarca printr-o arhitectura neconventionala.


EXPLORATI MODELELE ELECTRICE

DESIGN EXTERIOR

Jaguar I-Pace Exterior Design
Designul fin al farurilor se imbina perfect cu liniile simple ale modelului Jaguar I‑PACE, pentru a sublinia un limbaj de design futurist, alaturi de vopseaua satinata, luminile cu LED integrate si lamele specifice, in forma de „J” dublu.
Jaguar I-PACE se remarca printr-o grila fata indrazneata si o priza de aer capota sculptata, care imbunatatesc aerodinamica. Aripile evazate confera o postura ce inspira forta.
Pachetul exterior Black include rama geamuri laterale negru lucios, scut Atlas grafit mat cu rama negru lucios si capace oglinzi exterioare negru lucios. Siglele negre completeaza aspectul.
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA

DESIGN INTERIOR

Jaguae I-Pace Interior Design
Pentru un rafinament de neegalat, incapsularea sofisticata a motorului reduce nivelul de zgomot, iar designul exterior aerodinamic minimizeaza zgomotul la vant.
Arhitectura specifica vehiculelor electrice a modelului Jaguar I-PACE ne permite sa imbinam ambianta luxoasa cu un portbagaj generos, de 656 litri la bordul vehiculului.
Selectati scaunele Sport sau Performance, disponibile cu diferite tipuri de tapiterie. Optiunea sustenabila KvadratTM ofera un material moale, cu un aspect modern.

SPORTIV SI IN ACELASI TIMP PLACUT IN UTILIZARE

Experimentati performantele electrizante Jaguar, alaturi de avantajele propulsiei electrice, cum ar fi un cost redus de utilizare, zero
emisii de noxe si garantie de opt ani.

SPECIFICATII MOTORIZARE ELECTRICA

AUTONOMIE (MAXIM)

470 km**

Parcurgeti pana la 470 km cu o incarcare completa**.
Valoare WLTP. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite in functie de stilul de condus.

TIMP DE INCARCARE

8,5ore**

Utilizand un incarcator de 11 kW CA, incarcarea completa se poate realiza in numai 8,5 ore**. Perfect pentru incarcarea peste noapte la domiciliu.
In functie de timp, cu incarcator de 11 kW CA la domiciliu.

EMISII

0 CO2

Profitati de zero emisii de noxe.

ACCELERATIE

4,8 secunde

Poate accelera de la 0 la 100 km/h in 4,8 secunde.

CARACTERISTICI

Jaguar I-Pace Features
Putere si dinamica extraordinare. Zero emisii de noxe. Propulsat de o motorizare electrica, Jaguar I-PACE este un model sportiv autentic.
Dotat cu tehnologii intuitive de ultima generatie, cum ar fi sistemul multimedia Pivi Pro1 si Amazon Alexa, alaturi de sistemul de comanda vocala.
Jaguar I-PACE permite incarcarea usoara la domiciliu sau in timpul calatoriilor. Pivi Pro1 evidentiaza toate statiile de incarcare de pe traseu.

SELECTATI MODELUL PREFERAT

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

 • Faruri Matrix cu LED si lumini de zi signature
 • Jante de 20" tip 5068, finisaj diamantat si contrast gri inchis lucios
 • Plafon panoramic fix
 • Scaune fata incalzite si ventilate, reglabile pe 16 directii, cu functie de memorie pentru sofer
 • Sistem audio MeridianTM Sistem audio
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

 • Faruri cu LED si lumini de zi signature
 • Jante de 20" tip 6007, finisaj diamantat
 • Iluminare configurabila habitaclu
 • Ecran tactil in partea inferioara
 • Incarcare wireless a dispozitivelor
 • Sistem audio MeridianTM Sistem audio
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC S

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC S

 • Faruri cu LED
 • Jante de 19" tip 5055, finisaj diamantat cu contrast gri inchis lucios
 • Scaune sport din piele
 • Hayon actionat electric
 • Pachet Online cu abonament de date2
JAGUAR I-PACE 400 SPORT

JAGUAR I-PACE 400 SPORT

 • Faruri Matrix cu LED si lumini de zi signature 
 • Jante de 22" tip 5056, finisaj diamantat si contrast gri inchis lucios
 • Scaune Performance, cu tapiterie din piele Windsor
 • Sistem audio MeridianTM Sistem audio
 • Pachet Online cu abonament de date2

EXPLORATI

MODELELE JAGUAR I-PACE

MODELELE JAGUAR I-PACE

Explorati intreaga gama de modele.
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Explorati datele si valorile.
GALERIE

GALERIE

Explorati imaginile cu modelul Jaguar I-PACE.

** Consultati valorile WLTP.
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

*Titlul masina anului, premiul anual pentru design auto si pentru cel mai ecologic vehicul din lume, acordate in 2019.

**Timpul de incarcare variaza in functie de multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la: vechimea, starea, temperatura si gradul de incarcare a bateriei; tipul de statie si durata incarcarii.

Total: volumul masurat prin simularea umplerii portbagajului cu lichid.

1Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

2Se aplica politica utilizarii rezonabile. Include abonament pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar.

Garantia bateriei de 90 kWh modelului I-PACE este limitata la 8 ani sau 160.000 km (100.000 mile) (oricare dintre situatii survine prima). Poate fi solicitata in cazul unui defect de fabricatie sau daca un dealer autorizat Jaguar stabileste ca a scazut capacitatea bateriei la mai putin de 70% din valoarea initiala.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.

Retineti ca este posibil ca echipamentele standard sa se modifice daca selectati alte nivele de echipare. De asemenea, este posibil ca echipamentele standard sa varieze in functie de piata, tipul de motor si transmisie.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.