DESPRE JAGUAR

DESPRE JAGUAR

CE ESTE CONCEPTUL C-X17?

Conceptul C-X17 este primul studiu de design pentru un crossover sport de la Jaguar si imbina liniile seducatoare si performanta inteligenta, marci distincte Jaguar, cu pozitia de condus sigura a unui crossover si nivele inalte de flexibilitate. Este o mostra a noii arhitecturi moddulare din aluminiu, pentru o calitate, durabilitate si siguranta de prima clasa.
In ianuarie 2015, Jaguar a confirmat productia modelului Jaguar F‑PACE. Bazat pe conceptul C-X17, acest nou crossover de performanta este cel mai recent model din genealogia dinamica si seducatoare Jaguar.

DE LA IMAGINATIE, LA CREATIE

Arhitectura modulara, din aluminiu, care incorporeaza tehnologii inovatoare ofera flexibilitatea de a se plia pe o varietate de modele, fara a compromite caracterul unic, designul, dinamica vehiculului, performanta si luxul, atribute definitorii pentru Jaguar.

INTELIGENT LA INTERIOR

Cabina Conceptului C-X17 reuneste tehnologie interactiva si inovatoare cu o abordare moderna a materialelor traditionale de inalta calitate si a maiestriei britanice in lux si rafinament. Designul atragator si functionalitatea interiorului, impreuna cu versatilitatea sa – inclusiv spatiul de depozitare extins – transforma vehiculul intr-unul potrivit pentru o familie si palpitant pentru sofer.

TEHNOLOGIE AVANSATA

TRACTIUNE SPATE

In conditii normale de rulare, sistemul inteligent All-Wheel Drive (Tractiune Integrala) al Conceptului C-X17 transfera tractiunea catre rotile din spate. Acest lucru este unic in segmentul vehiculelor Crossover Sport si asigura experienta de condus dinamica pentru care Jaguar este recunoscut. Sistemul monitorizeaza permanent suprafata drumului pentru a anticipa si a reactiona la alunecarea rotii, garantand soferului un control sporit si o stabilitate mai buna a masinii in conditii de rulare dificile.

GALERIE

Pentru a vedea mai multe imagini cu noul Concept C-X17 accesati galeria de mai jos.