DESPRE JAGUAR

DESPRE JAGUAR

ARTA PERFORMANTEI

Viata. Nu vorbim despre cifre. Vorbim despre sentimente. Momentele in care simti ca vibrezi. Ocaziile care-ti taie rasuflarea. Momentele in care ramai fara grai. Acestea sunt clipele pentru care traim.

De aceea, designerii si inginerii Jaguar au dezvoltat o combinatie intre performantele sportive, care fac simturile sa vibreze, designul atragator, care iti taie rasuflarea, si o personalitate uluitoare, care te impresioneaza.

Vehiculele pe care le realizam reprezinta intruchiparea pasiunii noastre. Performante care nu pot fi masurate, ci numai simtite. Este ceea ce numim arta.

ACTIVITATEA JAGUAR

ACTIVITATEA JAGUAR

Inca de la primul model fabricat de Jaguar, in 1935, am impins limitele tehnologiei.
PROTOTIPURI

PROTOTIPURI

Cum va arata Jaguarul viitorului? Aflati ce cred designerii si inginerii nostri.
JAGUAR CLASSIC

JAGUAR CLASSIC

Jaguar considera ca modelele clasice vor fi intotdeauna apreciate. Aflati modul in care Jaguar Classic sustine proprietarii tuturor modelor clasice Jaguar.
DESIGN JAGUAR

DESIGN JAGUAR

Crezul nostru este ca designul trebuie sa starneasca simturile. Astazi, valorile noaste se manifesta in diverse forme - iar unele dintre acestea nu au foarte multe in comun cu automobilele.
VEHICULE SPECIALE (SVO)

VEHICULE SPECIALE (SVO)

SVO perfectioneaza la cel mai inalt nivel modelele Jaguar, pentru a oferi experiente memorabile la volan - putere, comportament rutier si manevrabilitate extraordinare; lux, optiuni si personalizare impresionante.

AFLATI MAI MULTE