VEHICULE SPECIALE

VEHICULE SPECIALE

Lux, performante si tehnologie la cel mai inalt nivel, pentru a crea modele Jaguar speciale.

Performante extraordinare, lux exceptional si tehnologii inovatoare. Divizia de vehicule speciale este vitrina tehnologica Jaguar si realizeaza modele exclusiviste si emblematice, care poarta sigla SV, editii in numar limitat de exemplare, destinate colectionarilor si proiecte speciale.

FABRICILE JAGUAR

FABRICILE JAGUAR

Divizia SVO se afla la noul centru tehnic Jaguar, in care am investit 20 de milioane £, situat in Warwickshire, Anglia. Aceasta fabrica de productie specializata reprezinta centrul de excelenta Jaguar Land Rover, in care lucreaza o echipa de 200 de specialisti in domeniul auto. Sediul SVO, cu o suprafata de 20.000 m2, dispune de 40 de standuri de verificare tehnologice si de o vopsitorie ultramoderna.
CEL MAI PERFORMANT SUV

CEL MAI PERFORMANT SUV

Noul SVR preia in intregime caracteristicile de lux si functionalitatea modelului F-PACE standard si da frau liber adevaratului potential sportiv al vehiculului. Motorul V8 supraalimentat de 5,0 litri, aerodinamica avansata si componentele axate pe cresterea performantelor permit acestui model sa fie cel mai rapid F-PACE de pana acum.
EXPLORATI ACEST MODEL

CENTRELE SPECIALIZATE SVO

Centrele specializate SVO sunt o destinatie foarte importanta pentru cei care doresc sa experimenteze indeaproape modelele SVO si sa discute cu echipa de experti SVO.

VEHICULELE DE TEST

VEHICULELE DE TEST

Doriti sa testati un model Jaguar SV? Centrele specializate SVO ofera acces la capodoperele Jaguar SV, cu vehicule disponibile pentru teste.
CUNOSTINTE DE SPECIALITATE

CUNOSTINTE DE SPECIALITATE

Datorita cunostintelor complexe despre produse, echipa de specialisti in vanzari SV este partenerul perfect, care va ajuta sa configurati un model Jaguar cu totul special.
TEHNICIENI SPECIAL INSTRUITI

TEHNICIENI SPECIAL INSTRUITI

Modelele SV sunt foarte speciale si au nevoie de o atentie de specialitate pe masura. De aceea, in centrele specializate SV lucreaza numai cei mai experimentati tehnicieni Jaguar calificati. Tehnicienii centrelor specializate SV au parte de instruire imbunatatita, pentru ca vehiculul dvs. sa beneficieze de cea mai mare atentie.

LOCALIZATI UN SPECIALIST SV

Dupa introducerea codului postal, selectati „Centre specializate SV” din filtrul aflat in dreptul meniului de servicii.