DESIGN INOVATOR

Jaguar doreste sa se remarce printr-un design incitant, care atrage privirile, captiveaza si emotioneaza, nu doar in ceea ce priveste vehiculele, ci in toate aspectele vietii.

INSPIRATIE CARE DUREAZA

De-a lungul timpului, designerii Jaguar si-au imaginat atat de multe modele seducatoare, remarcabile, printre care se numara D-type, cu o capota profilata aerodinamic, E-type, probabil cel mai apreciat model Jaguar, si premiatul XE, care a castigat titlul de cel mai frumos automobil la Salonul Auto de la Paris din 201x. S-ar parea ca exista o sursa de inspiratie continua. Asa ca ne intrebam firesc: ce urmeaza? Fiti primii care aflati, cu ajutorul Design Space.

F‑TYPE CU UN SPIRIT BRITANIC PRONUNTAT

F‑TYPE CU UN SPIRIT BRITANIC PRONUNTAT

Renumit deja la nivel mondial pentru designul sau, atractivitatea modelului F‑TYPE a fost impulsionata si mai mult cu ajutorul versiunii exclusive British Design Edition. Pornind de la modelul F‑TYPE „S”, elementele restilizate, ornamentele interioare si gama de culori speciale, inspirata de steagul Marii Britanii, fac din acest model sport specific britanic unul si mai atragator ca pana acum.
CEL MAI PERFORMANT JAGUAR DE PANA ACUM

CEL MAI PERFORMANT JAGUAR DE PANA ACUM

Prin imbinarea stilului clasic cu cele mai noi tehnologii privind trenul de rulare si motorul, Jaguar F‑TYPE Project 7 este combinatia perfecta intre designul inspirat de trecut si dinamica secolului 21. Descoperiti cum acest model sport de colectie in editie speciala a devenit cel mai rapid si mai puternic Jaguar de pana acum.
MODELAT DE CUVINTE

MODELAT DE CUVINTE

Festivalul de design de la Londra a fost gazda unei sculpturi extraordinare create de designerii Jaguar. Un Jaguar XE in marime reala, format din cuvinte in diferite limbi, utilizate pentru a-l descrie; este un automobil perfect functional.