MANUAL DE UTILIZARE JAGUAR INCONTROL

MANUAL DE UTILIZARE JAGUAR INCONTROL

FUNCTII SI APLICATII SISTEM MULTIMEDIA

InControl este centrul tehnologic al habitaclului modelelor Jaguar si asigura un control exact al functiilor de navigatie, multimedia si de securitate, precum si o conectare excelenta la lumea din jur. In stransa legatura cu functiile InControl achizitionate, trebuie sa creati un cont si sa activati serviciile InControl selectate.

CONFIGURARE FUNCTII INCONTROL

ACTIVARE REMOTE*

ACTIVARE REMOTE*

Pentru a beneficia de serviciile Remote trebuie sa urmati 3 pasi simpli de creare a unui cont online, sa inregistrati vehiculul si sa activati serviciile InControl achizitionate.

*La unele modele, Remote face parte din pachetul Remote.
INTRODUCERE CARTELA SIM

INTRODUCERE CARTELA SIM

Pentru a putea utiliza functiile de conectivitate InControl trebuie sa instalati o cartela SIM cu un abonament de date corespunzator.
INSTALATI INCONTROL APPS

INSTALATI INCONTROL APPS

Pentru majoritatea smartphone-urilor cu sistem de operare Android si Apple iOS, InControl Apps poate fi descarcata din magazinul de aplicatii Apple sau de pe Google Play. Instalati InControl Apps, pentru a gasi aplicatii compatibile cu dispozitivul dvs.
ACTIVAREA PRO SERVICES

ACTIVAREA PRO SERVICES

InControl Pro Services este integrat in InControl Connect Pro si asigura capabilitati de navigatie, multimedia si conectivitate imbunatatite pentru InControl Touch Pro.

UTILIZARE FUNCTII INCONTROL

SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Secure Tracker utilizeaza tehnologie de urmarire, pentru a va avertiza cu privire la o tentativa de furt si indica autoritatilor responsabile locatia vehiculului, pentru a permite recuperarea rapida.
CONECTIVITATE JAGUAR BLUETOOTH®

CONECTIVITATE JAGUAR BLUETOOTH®

Aflati cum puteti utiliza conectivitatea Bluetooth® pe dispozitivele dvs. si explorati functiile care asigura conectivitatea in timpul deplasarii.

ASISTENTA JAGUAR INCONTROL

CONECTATI-VA LA CONTUL INCONTROL

CONECTATI-VA LA CONTUL INCONTROL

Creati un cont InControl, pentru a personaliza preferintele si a gestiona functiile InControl.
SOLICITATI AJUTOR PENTRU INCONTROL

SOLICITATI AJUTOR PENTRU INCONTROL

Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre functiile InControl.
TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Jaguar InControl.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.