ACTIVAREA PRO SERVICES

ACTIVAREA PRO SERVICES

ACTIVAREA INCONTROL PRO SERVICES

InControl Pro Services este integrat in InControl Connect Pro si asigura capabilitati de navigatie, multimedia si conectivitate imbunatatite pentru InControl Touch Pro.

ACTIVAREA CONECTIVITATII

Pentru a activa Pro Services, urmati instructiunile de mai jos.

PASUL 1

PASUL 1

Mai intai va trebui sa instalati o cartela Micro SIM, conform instructiunilor din pagina de instalare a cartelei SIM
PASUL 2

PASUL 2

Accesati setarile de conectivitate ale vehiculului, din meniul setarilor generale ale acestuia si activati datele mobile. Accesati icon-ul Settings (setari) din orice ecran > All Settings (toate setarile) > Features (functii) > Connectivity (conectivitate) > Mobile Data ON (date mobile activate).
PASUL 3

PASUL 3

Dupa conectarea cu succes, se va afisa o pictograma 3G sau WiFi in coltul superior al ecranului tactil. In functie de puterea semnalului de retea, conectarea la internet este posibil sa dureze pana la 2 minute.

CONTUL DVS. DE NAVIGATIE

CREATI UN CONT

CREATI UN CONT

Dupa crearea profilului, puteti crea un cont de navigatie InControl Touch Pro, selectand Sign In (conectare) din ecranul principal de navigatie. De asemenea, vi se poate solicita sa faceti acest lucru atunci cand accesati anumite functii care solicita conectarea, cum ar fi distribuirea orei estimate a sosirii, sincronizarea cloud sau navigatie cu traseu complet.

ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE
Urmati instructiunile de pe ecran privind crearea unui cont nou. Vi se va solicita sa acceptati termenii si conditiile pentru navigatie, care pot fi accesate prin introducerea in browser adresei URL respective.
DESCARCATI APLICATIA LAND ROVER ROUTE PLANNER

DESCARCATI APLICATIA LAND ROVER ROUTE PLANNER

Aplicatia InControl Route Planner pentru smartphone asigura maximizarea performantelor sistemului de navigatie InControl Touch Pro, care echipeaza modelul dvs. Land Rover. Aplicatia InControl Route Planner va permite sa navigati de la locatia de plecare si pana la destinatie. Setati destinatia pe smartphone, pentru a urma traseul pana la vehiculul, care apoi va prelua ghidarea. Dupa ce parcati, navigatia este preluata nou de smartphone, pentru a oferi instructiuni privind deplasarea pe jos sau cu transportul public, pana la destinatia finala. Pentru a va conecta la aplicatia instalata pe smartphone, introduceti adresa de e-mail si parola utilizate pentru activarea contului InControl Touch Pro, asociat sistemului de navigatie al vehiculului.
ACCESAREA INCONTROL ROUTE PLANNER

ACCESAREA INCONTROL ROUTE PLANNER

InControl Route Planner va permite sa planificati trasee si sa salvati destinatii si locatii. Daca pachetul de echipare include Pro Services, puteti accesa aceste trasee mai tarziu, din vehicul. De asemenea, de pe acest site puteti gestiona contul asociat sistemului de navigatie InControl Touch Pro, prin conectare utilizand adresa de e-mail si parola create cu ajutorul sistemului de navigatie al vehiculului.

Pentru informatii suplimentare privind accesarea ultimelor actualizari ale hartilor, accesati sectiunea Maps and Services (harti si servicii) a InControl Route Planner.

ACTIVATI APLICATIILE LIVE

PASUL 1

PASUL 1

Pentru a selecta si accesa aplicatiile LIVE, selectati meniul Extra Features (functii suplimentare) de pe ecranul tactil al modelului dvs. Land Rover.
PASUL 2

PASUL 2

Conectati-va utilizand adresa de e-mail si parola asociate contului InControl Protect. De asemenea, puteti selecta un diminutiv si crea un cod PIN, pentru a va putea conecta fara sa trebuiasca sa utilizati de fiecare data acreditarile. Daca nu sunteti conectat, preferintele dvs. nu vor fi salvate.
PASUL 3

PASUL 3

Daca in fereastra Update (actualizare) apare o sageata verde indreptata in jos, inseamna ca sunt disponibile actualizari. Selectati Update (actualizare), daca este cazul.*

ASISTENTA JAGUAR INCONTROL

CONECTATI-VA LA CONTUL INCONTROL

CONECTATI-VA LA CONTUL INCONTROL

Creati un cont InControl, pentru a personaliza preferintele si a gestiona functiile InControl.
SOLICITATI AJUTOR PENTRU INCONTROL

SOLICITATI AJUTOR PENTRU INCONTROL

Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre functiile InControl.
TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Jaguar InControl.

*You might need to switch off the engine, wait for a few minutes, and then start the engine again, in order to see the completed updates.
 
Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.