JAGUAR XE


Din 47.000 €

DESIGN EXTERIOR

Side view of XE model
De la aspectul robust si capota sculptata, la bare, grila de radiator si roti, designul modelului Jaguar XE inspira incredere deplina.
Fine si elegante, farurile cu LED, lumini de zi cu LED si semnalizatoare dinamice sunt standard pentru Jaguar XE. In partea din spate, stopurile fine cu LED completeaza caracterul sportiv al vehiculului.
Jaguar XE este expresia a tot ceea ce apreciem: aspect placut si elegant, tehnologie moderna si pasiune reala.
XE 24MY
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA

DESIGN INTERIOR

Overall Interior of the car

Habitaclul sportiv ofera un confort extraordinar. Bucurati-va de scaunele cu suport lateral, cu tapiterie din piele in doua nuante sau optati pentru eleganta pielii Windsor.

Iluminarea configurabila pentru habitaclu ofera un control deplin asupra ambiantei la bordul modelului Jaguar XE, cu o gama de culori care permite crearea atmosferei potrivite.

Selectorul de viteze Jaguar SportShift, sistemul JaguarDrive Control si consola centrala inaltata definesc perfect caracterul sportiv al modelului Jaguar XE.

CARACTERISTICI

Car driven on lighten round road track

Jaguar XE imbina manevrabilitatea dinamica cu tehnologiile avansate de asistenta la condus, in vederea imbunatatirii performantelor.

Dotat cu tehnologii intuitive de ultima generatie, cum ar fi sistemul multimedia Pivi Pro1 si Amazon Alexa, alaturi de sistemul de comanda vocala.
Sistemele de asistenta pentru sofer sporesc siguranta si confortul la bord, iar portbagajul modular are un volum de 394 de litri. Pastrati organizate obiectele des utilizate, cu ajutorul compartimentelor de depozitare mici si al celor laterale.

SELECTATI MODELUL PREFERAT

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

 • Jante din aliaj usor, de 19”
 • Pachet exterior Black
 • Ornamente din lemn de abanos gri lucios
 • Scaune fata sport incalzite, cu tapiterie din piele perforata Windsor, reglabile electric pe 16 directii, cu functie de memorie pentru sofer
 • Sistem audioMeridian TM
JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

 • Jante din aliaj usor, de 19”
 • Scaune fata sport incalzite, cu tapiterie din piele perforata in doua nuante, reglabile electric pe 12 directii, cu functie de memorie pentru sofer
 • Pachet exterior Black
 • Ecran tactil de 10”, cu Pivi Pro1
 • Sistem audioMeridian TM
JAGUAR XE R-DYNAMIC S

JAGUAR XE R-DYNAMIC S

 • Jante din aliaj usor, de 18"
 • Oglinzi exterioare incalzite, reglabile si pliabile electric, cu iluminare la apropiere si functie de memorie si oglinda sofer heliomata automat
 • Faruri cu LED, lumini de zi signature si asistenta pentru comutare automata faza lunga
 • Scaune fata sport, cu tapiterie din piele perforata in doua nuante, reglabile electric pe 12 directii, cu functie de memorie pentru sofer
 • Apple CarPlay wireless®2 si Android AutoTM3
JAGUAR XE 300 SPORT

JAGUAR XE 300 SPORT

 • Jante din aliaj usor, de 20”
 • Hayon actionat electric
 • Scaune fata sport incalzite, cu tapiterie din piele perforata in doua nuante, reglabile electric pe 12 directii, cu functie de memorie pentru sofer
 • Pachet exterior Black extins, cu praguri si capace oglinzi negre
 • Pedale cu finisaj metalic

EXPLORATI

MODELELE JAGUAR XE

MODELELE JAGUAR XE

Explorati intreaga gama de modele.
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Explorati datele si valorile.
GALERIE

GALERIE

Explorati imaginile cu Jaguar XE.

**Consultati valorile WLTP.
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile2 consumului de combustibil si emisiilor de CO pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare si accesoriile montate.

1Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.
2Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
3Vehiculul este pregatit pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.android.com/auto/.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) si de piata sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Amazon, Alexa si toate siglele asociate sunt marci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliatilor sai. Anumite functii Alexa depind de tehnologia inteligenta existenta la domiciliu. Utilizarea Amazon Alexa necesita un cont Amazon.

MeridianTM este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay este o marca comerciala a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.
Android Auto este o marca comerciala a Google LLC.