AUTOMOBILE AUTENTICE

Cautam autenticitatea in tot ceea ce facem - restaurare, recreare, reconditionare si chiar electrificarea vehiculelor care au pus bazele a ceea ce stim ca este astazi Jaguar.
CONTINUATION

CONTINUATION

La mai bine de 60 de ani de la primele modele iesite din fabrica, 25 de modele noi Continuation D-type, cu motoare in 6 cilindri provenite de la modelul XK, vor fi realizate manual de o echipa de artizani si ingineri experti. Prestigiosul D-type castigator la Le Mans este al treilea model Continuation realizat in atelierele Jaguar Classic, dupa Lightweight E‑type si XKSS.
E‑TYPE ZERO

E‑TYPE ZERO

Fiti posesorul unuia dintre cele mai frumoase modele electrice din lume. E‑type Zero imbina atractivitatea unui model prestigios din anii 60 cu solutiile moderne, cu ajutorul conversiei Jaguar la un grup motopropulsor complet electric.
REBORN

REBORN

Reborn subliniaza atentia pe care o acordam pastrarii trecutului glorios al marcii Jaguar. Iar prin achizitia unui model Reborn, aveti ocazia de a detine un Jaguar perfect restaurat la specificatia de fabrica de catre echipa noastra de experti pasionati si dedicati.
WORKS LEGENDS

WORKS LEGENDS

Programul Works Legends ofera o modalitate unica de achizitie a unui vehicul rulat clasic, complet revizuit si certificat de tehnicieni Jaguar competenti.

TURUL ATELIERULUI DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

Turul atelierului de lucrari clasice reprezinta o modalitate speciala de a afla lucruri inedite despre lumea Jaguar, viitorul acestei marci si modul de conservare a valorilor.