EXCELENTA SPORTIVA

SUV-ul nostru cel mai performant.

AGILITY AND DYNAMISM

SPECIFICATII F-PACE SVR

MOTOR


5,0LITRI

PUTERE MAXIMA


550 CP

405 kW

CUPLU MAXIM


700NM

516lb-ft

ACCELERATIE


4,0 secunde

0-60 MPH in 3,8 secunde.

MOTOR


5,0LITRI

PUTERE MAXIMA


550 CP

405 kW

CUPLU MAXIM


700NM

516lb-ft

ACCELERATIE


4,0 secunde

0-60 MPH in 3,8 secunde.

O CALATORIE RAFINATA

Cu arhitectura electronică avansată a vehiculului (EVA 2,0), manevrabilitate și răspuns al accelerației recalibrate și noua funcție de lansare dinamică, F-PACE SVR oferă o performanță excepțională.

A REFINED RIDE

SUNET MAI PLIN

Experimentați sunetul clar și puternic al coloanei sonore F-PACE SVR cu sistemul de evacuare activă cu supapă variabilă.

THE SOUND OF SVR

DESIGN EXTERIOR

Prizele de aer mai mari, orificiile de ventilare ale capotei, orificiile de ventilare laterale ale aripii și spoilerul spate reduc rezistența la tracțiune pentru o manevrare mai bună.

SVR Design

DESIGN INTERIOR

Scaune Performance față și spate din piele Semi-Anilină, volan nou și sistem multimedia Pivi Pro intuitiv.

F-PACE SVR

EXPLORATI

DIVIZIA DE VEHICULE SPECIALE

DIVIZIA DE VEHICULE SPECIALE

Cel mai bun de la Jaguar.
MODELE JAGUAR F-PACE

MODELE JAGUAR F-PACE

Vizualizați întreaga gamă de modele.
DIVIZIA DE VEHICULE SPECIALE

DIVIZIA DE VEHICULE SPECIALE

Cel mai bun de la Jaguar.
MODELE JAGUAR F-PACE

MODELE JAGUAR F-PACE

Vizualizați întreaga gamă de modele.

** Vedeti cifrele WLTP
Cifrele furnizate sunt rezultatul testelor oficiale ale producătorului, în conformitate cu legislația UE, cu o baterie complet încărcată. Numai în scopuri de comparație. Cifrele din lumea reală pot fi diferite. CO2, cifrele privind economia de combustibil, consumul de energie și autonomia pot varia în funcție de factori precum stilurile de conducere, condițiile de mediu, sarcina, montarea roților, accesoriile montate, ruta reală și starea bateriei. Valorile gamei se bazează pe vehiculul de producție pe o rută standardizată.

Caracteristicile opționale și disponibilitatea acestora pot diferi în funcție de specificațiile vehiculului (model și grup motopropulsor) și de piață sau necesită instalarea altor caracteristici pentru a fi montate. Vă rugăm să contactați distribuitorul local pentru mai multe detalii sau să vă configurați vehiculul online.

Caracteristicile auto ar trebui să fie utilizate de către șoferi numai atunci când acest lucru este sigur. Conducătorii auto trebuie să se asigure că dețin în permanență controlul deplin asupra vehiculului.

Caracteristicile PIVI și InControl, opțiunile, serviciile terților și disponibilitatea acestora depind în continuare de piață - consultați distribuitorul Jaguar pentru disponibilitatea pe piața locală și condițiile complete. Anumite caracteristici vin cu un abonament care va necesita o reînnoire ulterioară după termenul inițial recomandat de către comerciantul dvs. Cu amănuntul. Conectivitatea la rețeaua mobilă nu poate fi garantată în toate locațiile. Informațiile și imaginile afișate în legătură cu tehnologia InControl, inclusiv ecranele sau secvențele, sunt supuse actualizărilor de software, controlului versiunii și altor modificări de sistem/vizuale, în funcție de opțiunile selectate.