EXPLORATI JAGUAR F‑PACE

EXPLORATI JAGUAR F‑PACE

TINUTA ROBUSTA

Silueta impozanta cu grila fata speciala perfect calibrata, inspirata de monograma specifica Jaguar.

Farurile pixel cu LED si lumini de zi signature, disponibile optional, asigura o vizibilitate si mai buna, indiferent de conditii.

F-Pace 24MY
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA

ELEGANTA INDUBITABILA

Habitaclu armonios, bine organizat, inundat de lumina naturala care patrunde prin plafonul panoramic culisant, disponibil optional. Selectati scaunele Performance, cu tapiterie din piele Windsor, pentru o senzatie desavarsita de confort si calitate.
CONFIGURATOR

PERFORMANTE EXCELENTE

Performante fara egal pentru o gama larga de motorizari, unificate prin tehnologiile inteligente control si tractiune integrala Jaguar.

Eficienta optima oferita de Jaguar F-PACE plug-in hybrid, cu autonomie de 65 km in modul electric.

MODURI DE CONDUS INTELIGENTE

Modul hibrid optimizeaza eficienta. Modul economisire maximizeaza incarcarea bateriei, in vederea utilizarii modului EV – perfect pentru zonele urbane cu restrictii de noxe.
AUTONOMIE ELECTRICA
INCARCARE INTELIGENTA

SPECIFICATII

0-100 KM/H

4,0secunde

0-60 mph in 3,8 secunde pentru Jaguar F-PACE P550.

PUTERE MAXIMA

575CP**

400 kW pentru Jaguar F-PACE P575.

EMISII (MINIM)

37g/km**

VOLUM PORTBAGAJ

1.842litri

Volumul masurat prin simularea umplerii portbagajului cu lichid, pentru Jaguar F-PACE P250.

MANEVRABILITATE SPORTIVA

Raspundeti in timp real provocarilor traseului. Sistemul Adaptive Dynamics disponibil optional pe modelul F-PACE adapteaza in mod automat suspensia, schimbarea vitezelor si directia vehiculului, pentru a optimiza experienta la volan. Maximizati controlul cu ajutorul modului dinamic configurabil, adaptat stilului dvs. de condus.

INCREDERE IN ORICE SITUATIE

Cu tractiune integrala (AWD) in echipare standard, puteti conduce fara griji in orice conditii. In situatiile mai putin previzibile, selectati functia optionala de raspuns adaptiv in functie de suprafata (AdSR), care analizeaza continuu traseul si asigura tractiune optima.

INTELIGENTA NATIVA

Senzatia de conectare fireasca cu o gama larga de tehnologii la dispozitia dvs.

INFORMATI-VA

Ramaneti atent la drum, cu ajutorul noilor tehnologii de asistenta la condus. Afisajul interactiv de 12,3 inch pentru sofer (IDD) si afisajul pe parbriz optionale1 pot fi configurate pentru a indica informatii esentiale privind calatoria in curs.

INCARCARE WIRELESS

Incarcati dispozitivele compatibile, folosind suportul de incarcare de pe consola centrala.

PURIFICARE AER DIN HABITACLU

Filtrati substantele poluante, cum ar fi praful si polenul, cu ajutorul sistemului optional de purificare a aerului din habitaclu.

ASISTENTA SOFER

Selectati din gama de sisteme care asigura un condus si o parcare mai usoare. Puteti accesa modul de asistenta pentru sofer direct, de pe volanul actualizat.

EXPLORATI IN CONTINUARE

MODELE

MODELE

Explorati intreaga gama de modele si specificatii.
PREZENTARE

PREZENTARE

Versatilitate de neegalat si design inconfundabil Jaguar.

**Consultati valorile WLTP

Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile CO2, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

1Echipament optional. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.
2Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) si de piata sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Amazon, Alexa si toate siglele asociate sunt marci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliatilor sai. Anumite functii Alexa depind de tehnologia inteligenta existenta la domiciliu. Utilizarea Amazon Alexa necesita un cont Amazon.

MeridianTM este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.