EXPLORATI JAGUAR I‑PACE

EXPLORATI JAGUAR I‑PACE

GANDIRE REVOLUTIONARA

Exterior aerodinamic, modelat pentru a reduce rezistenta la inaintare.

I-Pace 24MY
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA

SIMPLITATE ELEGANTA

Configuratie aerisita si finisaje rafinate. Atmosfera de eleganta omniprezenta.

100% ELECTRIC

Performante electrizante. Zero emisii de noxe.

LIBERTATE DEPLINA

Mergeti unde vreti sa ajungeti, fara stresul autonomiei. Calatoriti mai departe, cu increderea oferita de Pivi Pro1 ce evidentiaza toate statiile de incarcare de pe traseu.

SPECIFICATII MOTORIZARE ELECTRICA

AUTONOMIE IN MODUL EV (MAXIM)

470KM**

Autonomie WLTP estimata in conditii reale de exploatare - maxim 470 km.

TIMP DE INCARCARE (MINIM)

8,58ore*

Baterie complet incarcata cu ajutorul unui incarcator de 11 kW CA.

EMISII DE

0CO2

Profitati de zero emisii de noxe.

0-100 KM/H

4,8secunde

0-100 km/h in 4,8 secunde.

FRANARE CU RECUPERAREA ENERGIEI

Tehnologia de franare cu recuperarea energiei transforma energia generata in timpul franarii in putere disponibila, permitand cresterea autonomiei. Detineti controlul deplin prin selectarea uneia dintre cele 4 setari JaguarDrive Control pentru performante, confort, eficienta si conditii meteo nefavorabile.

SUSPENSIE AVANSATA

Suspensia activa reduce automat garda la sol la deplasarea cu viteza mare, pentru a imbunatati aerodinamica. Sistemul Adaptive Dynamics monitorizeaza si adapteaza permanent suspensia, pentru echilibru perfect intre confort si agilitate.

BAZAT PE TEHNOLOGII DE VARF

Senzatia de conectare fireasca cu o gama larga de tehnologii la dispozitia dvs.

AFISAJ DUBLU INTUITIV

Siguranta si comoditate asigurate de cele 2 ecrane tactile ale sistemului Pivi Pro. Sistemul de navigatie online va permite sa treceti rapid de la aplicatiile media la nivelul de incarcare sau comenzile de climatizare, fara sa fiti distras de la traseu1.

INCARCARE WIRELESS

Incarcati wireless dispozitivele compatibile, folosind suportul de pe consola centrala.

CLIMATIZARE

Proiectat pentru eficienta si confort. Tehnologia Smart Climate detecteaza numarul de pasageri, creeaza zone de ventilatie speciale si reduce consumul de energie cu pana la 30 de procente.

ASISTENTA SOFER

Selectati din gama de sisteme care asigura un condus si o parcare mai usoare. Puteti accesa modul de asistenta pentru sofer direct, de pe volanul actualizat.

EXPLORATI IN CONTINUARE

MODELE

MODELE

Explorati intreaga gama de modele si specificatii.
PREZENTARE

PREZENTARE

Inovatii si design de acelasi rang.

**Consultati valorile WLTP.
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.  


*Timpul de incarcare variaza in functie de multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la: vechimea, starea, temperatura si gradul de incarcare a bateriei; tipul de statie si durata incarcarii.


1In functie de reteaua mobila disponibila, de semnal si de contul clientului. Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.


Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Amazon, Alexa si toate siglele asociate sunt marci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliatilor sai. Anumite functii Alexa depind de tehnologia inteligenta existenta la domiciliu. Utilizarea Amazon Alexa necesita un cont Amazon.  


MeridianTM este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.