ASISTENTA INCONTROL PENTRU SOFER

ASISTENTA INCONTROL PENTRU SOFER

FUNCTII DE ASISTENTA PENTRU SOFER

InControl include functii de asistenta pentru sofer standard si optionale, care va permit sa va bucurati din plin de modelul dvs. Jaguar, oferind cel mai ridicat standard de siguranta, indiferent de conditiile de deplasare. Pentru a descoperi cele mai potrivite optiuni, luati legatura cu dealer-ul local.

FRANARE DE URGENTA AUTONOMA

FRANARE DE URGENTA AUTONOMA

Sistemul de franare de urgenta autonoma permite vehiculului sa fie pregatit intotdeauna sa reactioneze la situatii neprevazute, reducand riscul de accident.
AVERTIZARE LA PARASIREA BENZII DE RULARE

AVERTIZARE LA PARASIREA BENZII DE RULARE

Detecteaza daca automobilul paraseste banda de rulare si va anunta vizual si prin vibrarea usoara a volanului.
ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE

ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE

Daca pe autostrada nu sunteti atent si parasiti banda de rulare, modelul Jaguar va va avertiza cu privire la aceasta problema si va actiona directia, pentru a permite pastrarea benzii respective.
MONITORIZARE STARE SOFER

MONITORIZARE STARE SOFER

Monitorizarea starii soferului detecteaza primele semne de oboseala si va avertizeaza din timp daca trebuie sa luati o pauza.
RECUNOASTERE INDICATOARE RUTIERE

RECUNOASTERE INDICATOARE RUTIERE

Recunoasterea indicatoarelor rutiere afiseaza pe plansa de bord modificarea restrictiei de viteza si alte indicatoare rutiere.
CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA LA DEPLASAREA IN COLOANA

CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA LA DEPLASAREA IN COLOANA

Setati viteza de croaziera si distanta pe care doriti sa o pastrati pana la vehiculul din fata, iar vehiculul dvs. va incetini automat, odata cu traficul.
FRANARE DE URGENTA INTELIGENTA

FRANARE DE URGENTA INTELIGENTA

Detecteaza daca exista riscul unei coliziuni frontale cu un alt vehicul si afiseaza o avertizare la inaintare, pentru a avertiza soferul sa franeze. Daca soferul nu reactioneaza, vehiculul actioneaza franele, pentru a reduce gravitatea impactului*.
MONITORIZARE UNGHI MORT

MONITORIZARE UNGHI MORT

O pictograma care lumineaza intermitent in oglinda retrovizoare exterioara respectiva va avertizeaza cu privire la obstacolele existente sau care se apropie de unghiul mort.
ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT

ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT

Daca atunci cand incepeti sa schimbati banda de rulare vehiculul detecteaza un alt vehicul in unghiul mort, asistenta pentru unghiul mort controleaza volanul si permite indepartarea pericolului.

FUNCTII DE ASISTENTA LA PARCARE

Permit manevrarea modelului Jaguar in cele mai inguste locuri de parcare. Pentru a descoperi cele mai potrivite optiuni, luati legatura cu dealer-ul local.

GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER

ASISTENTA LA PARCARE

ASISTENTA LA PARCARE

Asistenta la parcare permite ca manevrele de parcare laterala si perpendiculara sa fie mai simple, prin actionarea directiei la ocuparea si parasirea unui loc de parcare. Selectati o treapta de viteza si controlati viteza vehiculului. Schemele si notificarile asigura ghidarea.
PARCARE CU FATA SI CU SPATELE

PARCARE CU FATA SI CU SPATELE

La cuplarea marsarierului se activeaza senzorii din barele de protectie fata si spate. Afisajul ecranului tactil si feedback-ul audio va arata cat de aproape sunteti de obstacole.
SENZORI DE PARCARE 360°

SENZORI DE PARCARE 360°

Senzorii de parcare din fata, din spate si de pe lateral asigura feedback sonor si vizual in timp real, pentru a va arata cat de aproape sunteti de obstacole
CAMERA VIDEO SPATE

CAMERA VIDEO SPATE

Pentru a permite utilizarea functiilor de asistenta la condus si la parcare ale asistentei InControl pentru sofer, sunt disponibile mai multe camere video:

Camera video spate permite parcarea mai usoara in locuri inguste. Liniile care reprezinta perimetrul vehiculului si traseul pe care il va urma acesta sunt suprapuse peste imaginea din spate afisata pe ecranul tactil.
CAMERE VIDEO PERIMETRALE

CAMERE VIDEO PERIMETRALE

Pentru o imagine clara a imprejurimilor, camerele video perimetrale afiseaza o imagine exterioara 360° pe ecranul tactil si ajuta la diferite manevre, de la parcarea la bordura la manevrarea in locuri inguste si intersectii.
DETECTARE TRAFIC DIN SPATE

DETECTARE TRAFIC DIN SPATE

Sistemul avertizeaza daca de una din partile laterale ale vehiculului se apropie vehicule, pietoni sau alte pericole. Acesta va avertizeaza sonor si vizual, pentru a sti ce se afla in spate, chiar daca vizibilitatea este obstructionata.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.


* Franarea de urgenta inteligenta este pregatita pentru activare la viteze cuprinse intre 10 km/h si 160 km/h.